palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ugródeszka 2017 -Társadalmi vállalkozásfejlesztő program

A NESsT és a Badur Alapítvány közös társadalmi vállalkozásfejlesztő programot hirdet azzal a céllal, hogy hátrányos helyzetű csoportok életminőségét hosszú távon javítsa fenntartható társadalmi vállalkozások támogatásán keresztül.

Pályázat célja: A programra olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik mélyszegénységben élő közösségeket segítenek, és szeretnének társadalmi vállalkozást indítani, vagy egy már működő társadalmi vállalkozást megszilárdítani és növekedési pályára állítani. Olyan jelentkezőket várunk, akik elkötelezik magukat egy komplett üzleti terv elkészítésére és vállalkozási készségeik fejlesztésére.

Pályázók köre: legalább 2 éves releváns tapasztalattal rendelkező alapítványok, egyesületek, nonprofit gazdasági társaságok, szociális szövetkezetek, valamint még önálló jogi forma nélküli kezdeményezések.

Program főbb ismérvei: Az Ugródeszka program első, üzletviteli képzést nyújtó szakaszában 5 sikeresen pályázó szervezet vehet részt, amelyek a jelen pályázati felhívásban szereplő kritériumok alapján választunk ki.  Zsüri dönt majd a maximum 10.000.000 HUF pénzügyi támogatás odaítéléséről, amit a díjazott társadalmi vállalkozása beindítására vagy fejlesztésére használhat majd fel. A pénzügyi támogatáson túl, az egy vagy két  díjazott szervezet további szakmai támogatásban is részesülhet, amely többek között magába foglalhat mentorálást, konzultációs lehetőséget, hozzáférést üzleti kapcsolatrendszerhez.

A pályázatok beadási határideje:  2017. április 17-ig emailben, a judit.koppany@badurfoundation.org címre.

Az email tárgyába kérjük, írják bele: Ugródeszka 2017 – pályázat.
A teljes kiírás és a pályázati adatlap elérhető a NESsT honlapján.