palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Újra WAMP+ pályázat

A WAMP ismét nyílt pályázatot hirdet a design vásár WAMP+ szekciójában való kedvezményes részvételre. A WAMP tavaly tavasszal egy újabb szekcióval bővítette kínálatát. A WAMP+ névre keresztelt kezdeményezés célja, hogy kedvezményes megjelenéshez juttassa a kivételesen magas színvonalú tárgyakat készítő művészeket, dizájnereket, s egy speciális installációval hívja fel rájuk a látogatók figyelmét.

A WAMP+ résztvevői közé olyan tervezőket, márkákat vár, amelyek igényes anyaghasználattal készülő újszerű, progresszív, és minőségi termékeket kínálnak, saját kollekcióval rendelkeznek. Arculatuk, karakterük markáns, s mint ilyen követendő példaként, etalonként szolgálhatnak a feltörekvő hazai tehetségek számára.

A pályázaton elnyert lehetőség 3 alkalomra szól, s kiemelt kommunikációval is jár.

A legvagányabb tervezőket felvonultató WAMP+ keretein belül egyszerre maximum 

A pályázat leadási határideje 2013. szeptember 2016 designer mutatkozhat be. Annak érdekében, hogy ezek az alkotók valóban a legjobbakból kerülhessenek ki, a szervezők szakértő zsűrit is bevonnak. A döntés meghozatalában Simonovics Ildikó divattörténész, a streetfashion.hu alapítója, Spengler Katalin művészettörténész, műgyűjtő, ékszer szakértő, valamint Mosshammer Kinga a WAMP kreatív igazgatója vesz részt.

Letölthető dokumentumok

További információ a média számára: 

Rothman Gabriella
WAMP
rothman@wamp.hu
Tel: 06 70 616 2882

Noivalto-Fesztival_2023