palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Unicum Tehetségvadászat amatőr zenekarok részére

unicum tehetségvadászat verseny”Légy Te is a fesztiválfellépőnk” Nyerj, és állj egy szinpadra a Tankcsapdával. A fesztiválok beharangozását erősítve amatőr zenekarok részére versenyt hirdetünk (Zwack Unicum – Tankcsapda) A fiatal tehetségeknek az Unicum Music Pubban a VOLT Fesztiválon és a SZIGET-en biztosítjuk a fellépést! Keressük az olyan pozitív zenei formációkat, akik szívesen lennének részesei a 2011-es év Zwack Unicum Fesztivál szezonjának!

A jelentkezés idő tartama: 2011. április 1 – 2011. május 15.

A játék menete: A Játékban kizárólag azon 18 életévét betöltött, természetes személy vehet részt.

A jelentkezés módja: 1 db zenei szám videóját (nem elvárt a profi minőség, de értékelhető legyen) Youtube-ra kell feltöltenie.

Az Unicum facebook oldalán (http://www.facebook.com/ unicum) a regisztrációs felület kitöltését követően be kell linkelni a Youtube linket az oldalra.

A Játékos regisztrációjának beküldésével a verseny részvételi és játékszabályzatát elfogadja.

A zenekaroknak lehetőséget biztosítunk az oldalon, hogy saját magukat promotálják, buzdítsák a szavazókat.

A szavazók a www.facebook.com/unicum oldal egy alkalmazásának segítségével szavazhatnak kedvencükre. A 15 legtöbb szavazatot gyűjtő zenekar közül a Tankcsapda és a sajtó képviselői (zsűri) választják ki azt a 10 szerencsést, akik fellépési lehetőséget kapnak a fesztiválokon. A zsűri által a legjobbnak ítélt zenekar 2 koncerten egy színpadon léphet fel a Tankcsapdával.

Az érintett fesztiválok, események:

 • VOLT Fesztivál (2011. június 29-július 2, Sopron),
 • SZIGET Fesztivál (2011. augusztus 10-15, Budapest).

Nyeremények:

A zenekarok számára:

 • A nyertes zenekarok pénzügyi juttatásban nem részesülnek.
 • 10 zenekar fellépési lehetőséget kap a VOLT Fesztiválon és a Sziget Fesztiválon az Unicum Music Pub-ban – összesen 3 db napi belépőt kapnak zenekaronként.
 • A zsűri által a legjobbnak ítélt zenekar 2 koncerten egy színpadon léphet fel a Tankcsapdával.

Szavazók számára:

 • Főnyeremény a facebook szavazók között: VOLT Fesztiválon a Tankcsapda július 2-ai koncertjére 2 db belépőjegy
 • További kisebb értékű ajándékokat sorsolunk ki a facebook szavazók között:
 • 5 db – Dedikált Tankcsapda könyv
 • 5 db – Dedikált Tankcsapda póló
 • 20 db – Unicum póló
 • 10 db – Unicum pulóver

A nyertesek névsorát, az Unicum hivatalos Facebook oldalán (www.facebook.hu/unicum) tesszük közzé a sorsolást követően!

A Szervező a beérkezett Pályázatok közül 15 nyertes zenekart és három tartalék nyertes zenekart választ be a döntősök közé. A szavazók közötti kisebb értékű̋ nyeremények kapcsán minden nyereménytípus mellé három tartalék nyertest húz ki.

A tartaléknyertesek a kihúzás sorrendjében válnak jogosulttá a nyereményre, abban az esetben, ha a nyertes vagy a sorrendben előttük lévő tartaléknyertes a jelen szabályzatban leírt bármely alaki, illetőleg bármely személyi feltételnek nem felel meg, s így kizárásra kerül.

Értesítés

A Szervező a döntőbe történő kiválasztást követően 2 munkanapon belül elektronikus levél (e-mail) és telefon útján értesíti a 15 döntőst a döntőbe jutás, és az azzal járó kötelezettségek részleteiről.

A szavazók közül kisorsolt nyerteseket Szervező a sorsolást követő 15 munkanapon belül értesíti levél (e-mail üzenet) útján.

Letölthető dokumentum

játékszabályzat

A nyereményjátékról információk megtalálhatók a www.unicum.hu internet címen. A részletes játékszabályzat a www.unicum.hu internet címen érhető el.