palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Üzleti Élet a Környezetért Díj

A Hungarian Business Leaders Forum Környezetvédelmi és Fenntarthatósági Munkacsoportja 2013 -ban, immár kilencedik alkalommal hirdeti meg az „Üzleti Élet a Környezetért” díját.

A pályázat benyújtási határideje: 2013. október 15.

Letölthető dokumentum

Pályázati kiírás (Word)

A nyílt pályázati kiírásban meghirdetett Díj azon szervezetnek ítélhető oda, amelynek környezetvédelem iránti elkötelezettsége kimagasló, illetve tevékenységéhez viszonyított környezetvédelmi teljesítménye példaértékű és környezetünk védelme érdekében a kiírást megelőző és az aktuális évben (2012 – 2013) konkrét projektet valósít(ott) meg. A projekt természetesen egy hosszú távú folyamat részegysége is lehet, amennyiben elkülönített eredménye kimutatható.

A pályázatokat tartalmilag a következő témakörök valamelyikébe sorolva kérjük elkészíteni

• Menedzsment – Olyan vállalat, mely kiemelkedő küldetése és jövőképe lehetővé teszi, hogy folyamatosan javítsa eredményeit a fenntartható fejlődés szempontjai szerint.

• Termék és Szolgáltatás – Olyan termék vagy szolgáltatás kifejlesztése, amely kimagasló módon járul hozzá a fenntartható fejlődéshez.

• Folyamatok – Gyártási technológia fejlesztése a fenntarthatósági szempontok maximális teljesítése mellett.

• Nemzetközi üzleti együttműködés – Olyan fenntartható fejlődést elősegítő üzleti együttműködés, mely célja technológia transzfer, környezetvédelem, termék- vagy szolgáltatásfejlesztés, munkakörülmények fejlesztése fejlődő országok vállalataival, civil szervezeteivel vagy tudományos szektorával.

Link: Üzleti Élet a Környezetért Díj