palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Van 2 perced? Most 1 vélemény = 2540 Ft

Kipróbáltad már az új Ipadot? Vettél egy 70 cm-es monitort? Memóriával turbóztad fel a számítógépedet? Akkor írd meg a véleményed a www.ComputerReaktor.hu -n, hogy mások is megtudják mit vásároljanak! A legjobb véleményeket ajándékokkal jutalmazzuk, és minden vélemény író ingyen házhozszállítást kap ajándékba. 2 perc az egész és már adjuk is az ajándékot.

 

Részletes leírás:  Kipróbáltad már az új Ipadot? Vettél egy 70 cm-es monitort? Memóriával turbóztad fel a gépedet? Akkor írd meg a véleményed a Computer Reaktoron, hogy mások is megtudják mit vásároljanak! A legjobb véleményeket ajándékokkal jutalmazzuk, és minden vélemény író ingyen házhozszállítást kap ajándékba. 2 perc az egész és már adjuk is az ajándékot.

Mit kell tennem? Látogass el a Computer Reaktor számítástechnikai webáruházba a www.computerreaktor.hu -ra, nézegesd a termékeket és, ha valamelyiket ismered, vagy használod esetleg kipróbáltad, akkor írd meg a véleményedet róla. Minden vélemény írót egy Ingyen házhozszállítás kuponnal (értéke 2540Ft) jutalmazunk. A legjobb vélemény íróknak pedig ajándékot adunk.

De regisztrálni is kell vagy vásárolni?  Nem. A vélemény íráshoz, csak a termék alatt a Vélemény fülre kell kattintani, beírni a neved és a véleményedet, illetve bekell jelölni egy Értékelést és elküldeni a véleményt. Sem regisztrációhoz, se vásárláshoz nem kötött.

És, hogy kapom meg az ingyen szállítás kuponomat? Miután megírtad a véleményed, küldj egy emailt a computerreaktor@gmail.com -ra. Leellenőrizzük a véleményed és a neved amivel a véleményt írtad és már küldjük is a kupont.

És, ha több véleményt írok? Egy felhasználó, csak egy kupont kaphat. Viszont, ha több véleményt írsz, nagyobb az esélye, hogy ajándékot is kapsz a Computer Reaktortól.

Milyen a jó vélemény? Nem kell újságírónak vagy kritikusnak lenned egy jó véleményhez. Azt se várjuk el, hogy vicces vagy frappáns legyen, egyszerűen csak a tapasztalataidra vagyunk kíváncsiak egy-egy termékkel kapcsolatban.

Milyen ajándékok vannak? A jó vélemény írókat ajándékokkal jutalmazzuk. Az ajándékok a webáruház jellegéből adódóan számítástechnikai termékek.  🙂 Memóriák, pendrivok, nyomtatók, egerek, billentyűzetek stb.

Meddig lehet véleményt írni? Véleményt írni bármeddig lehet, de a pályázat 2012. 03. 24-től – 2012 05. 01.-ig tart.

További információ a weboldalon a pályázat menüpont alatt: Kérdéseidet a http://www.computerreaktor.hu-n vagy a computerreaktor@gmail.com címen teheted fel.

Apró betűsrész: A Computer Reaktor fenntartja magának a jogot, hogy egyes véleményeket ne jelenítsen meg. Ilyenek lehetnek a trágár szavakat tartalmazó, vagy oda nem illő vélemények. A vélemény írok megajándékozásáról minden esetben a Computer Reaktor dönt. A Computer Reaktor fenntartja magának a jogot a pályázat megváltoztatására, illetve törlésére.  Az ajándék kuponok felhasználhatóságáról és feltételeiről e-mailen tájékoztatást nyújtunk. A pályázat más kedvezményekkel nem vonható össze. Minden egyéb információ, kérdés a computerreaktor@gmail.com címen kérhető.

http://www.computerreaktor.hu