palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

VI. Kecskemét Fringe

Művészeti fesztivál alkotó fiataloknak. A Kecskeméti Ifjúsági Otthon 2012-ben ismét megrendezi a 14-30 éves fiatalok összművészeti fesztiválját. Több napon, több helyszínen, szerkesztett műsorok keretében, professzionális technikával kínálunk bemutatkozási lehetőséget a 14-30 éves alkotó fiataloknak minden művészeti ágban: zene, tánc, színjáték, film, képző- és iparművészet, fotó, stand-up comedy, illetve egyéb, a kreativitásra építő műfajokban és színpadi megvalósításokban.

A rendezvény tervezett időpontja: 2012. március 29- április 1.
Regisztráció 2011. november 1-jétől: ITT
Jelentkezési határidő: 2012. február 1.

A fesztiválban való részvétel feltételei:

  • Korosztályi határok: 14-30 év
  • A politikai tartalmú, mások személyiségi jogait és érzékenységét sértő, a fesztivál szellemiségével nem összeegyeztethető programokat, nem tudjuk befogadni.
  • Nevezési díj: nincs
  • A Kecskemét Fringe fesztivál biztosítja: a fellépés helyszínét professzionális alaptechnikával, a fesztivál általános promócióját, lehetőséget a szereplőknek, saját programjaik reklámozásához az egyes helyszíneken. Minden egyéb költség a fellépőket terheli.
  • A Kecskemét Fringe programok mindenki számára díjtalanul látogathatók.
  • A Fesztivál résztvevői jelentkezésükkel hozzájárulnak, hogy az információs anyagukban elküldött, és a Kecskemét Fringe rendezvényen készült fotókat, videófelvételeket a Kecskeméti Ifjúsági Otthon a rendezvény reklám-propaganda anyagához felhasználhatja.

A 2012. februárig 1-jéig jelentkező szereplők programjait műsorba szerkesztjük, hogy az alkotók és az alkotások számára legalkalmasabb környezetben valósuljanak meg. A fellépés helyszínét és időpontját egyeztetjük az alkotókkal.

A Kecskemét Fringe hagyományos, önálló művészeti programja: – Az Országos Diákszínjátszó Találkozó Dél-alföldi regionális rendezvénye

További információk: Zum Erika, Kecskeméti Ifjúsági Otthon, Tel.: 76/481-523

Keressük a Kecskemét Fringe „együtthatóit” és „közös többszöröseit”! A Kecskemét Fringe fesztivál stábja várja azokat az egyéni önkénteseket, ifjúsági egyesületeket, csoportokat, akik szívesen közreműködnének a rendezvény megvalósításában, bekapcsolódnának a programokba.

Információ, jelentkezés: Zum Erika, Kecskeméti Ifjúsági Otthon, Tel.: 76/481-523

Web: http://www.kio.hu/