palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Vidéki kis- és közepes vendéglátóipari vállalkozások versenyképességének növelése pályázat

Étterem pályázat

13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek. A pályázaton meghatározott idősávban különböző időszakokban pályázhatnak a vidéki éttermek, a cukrászdák, a zenés táncos szórakozóhelyek, az alkalmi vendéglátó üzletek, a kávézók, büfék, italüzletek és bárok.

A június 28-áig tartó első ütemben az egész évben nyitva tartó vidéki éttermek üzemeltetői adhatják be támogatási igényeiket.

A pályázatonként elnyerhető 1 millió forintos forrást korszerű konyhatechnológiák és eszközök beszerzésére, valamint energiahatékony és gazdaságos üzemelést támogató fejlesztésekre használhatják fel az éttermek. Mindezek mellett a támogatásokat a mindennapi működéshez szükséges kisebb eszközök, vagy készletek beszerzésére is fordíthatják a szolgáltatók, de igénybe vehetik akár egy nagyobb beruházás során is. A vidéki vendéglátóhelyek összesen 13 milliárd forintra pályázhatnak majd, a kiírás első, május 27-étől induló ütemében 3 milliárd forint összegben először az éttermek hívhatnak le vissza nem térítendő támogatást.

Letölthető dokumentum

Pályázati felhívás – Vendéglátóhelyek A komponens

A vidéki kis- és közepes vendéglátóipari vállalkozások versenyképességének növelése című programmal kapcsolatban további információk és a részletes pályázati kiírás a mellékletekkel elérhető a kisfaludyprogram.hu online oldalon.

Az Ügyfélszolgálat a +36-1-550-1855-ös telefonszámon hívható, e-mailben pedig elérhető a turisztika@1818.hu e-mailcímen keresztül.