palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Világűrben rajzpályázat

A Kistarcsai VMSK Kft. és a MANT rajzpályázatot hirdet Világűrben címmel.


Az alábbi négy korkategóriában lehet pályázni:

  • óvodás kategória
  • kisiskolás kategória (1–4. osztály)
  • felső tagozatos–középiskolás kategória
  • elnőtt kategória

Nevezési feltételek:

  • A rajzpályázatra szabadon választott méretű és technikájú (pl. vízfesték, tempera, olajfesték, filctoll, tollrajz, zsírkréta, pasztell, montázs, batikolás, kollázs, vegyes technika, stb.) művek nevezhetők.
  • A rajzpályázatra egy alkotó kizárólag egyetlen alkotással pályázhat, amely megfelel a kiírt feltételeknek.

Javasoljuk, hogy az oktatási intézmények a gyermekek pályázatait összegyűjtve küldjék el. Kérjük, hogy a pályaműhöz mellékelve, vagy a hátuljára írva adják meg az alkotás címét, a pályázó nevét, életkorát, évfolyamát, elérhetőségét, az iskola nevét, címét, e-mail címét.

Nyeremények: A zsűri által kiállításra kiválasztott rajzok alkotói emléklapot kapnak. A kiállítási anyag megjelenik a Kistarcsai VMSK Kft. honlapján és Facebook-oldalán, illetve kamarakiállításként is megtekinthető lesz Kistarcsa városában. A nyertes pályázatokat vásárlási utalvánnyal, tárgynyereménnyel és oklevéllel díjazzuk.

Beérkezési határidő: 2019. november 1.

Beadási és postacím: Kistarcsai VMSK Kft., 2143 Kistarcsa, Kossuth L. u. 23. vagy Kistarcsai Városi Könyvtár, 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Kérjük, a boríték tárgyában tüntessék fel: Világűrben rajzpályázat.

Értékelés, díjátadás, kamarakiállítás-megnyitó ideje és helyszíne: 2019. november 16., Kistarcsa, Csigaház. A résztvevőket és díjazottakat a szervezők értesítik a pontos időpontról.