palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Villants! fotópályázat

villants_indexVILLANTS! Fotópályázat középiskolásoknak a nemzetközi fejlesztés és segélyezés témakörében. A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány fotópályázatot hirdet középiskolai diákok között a nemzetközi fejlesztés és humanitárius segélyezés témakörben. Ha érdekel a nemzetközi fejlesztés és humanitárius segélyezés, ha készítenél Magyarországon vagy külföldön fotót a témában, vagy van ötleted, hogy mit csinálnál, ne habozz, villants és vegyél részt fotópályázatunkon! Egy pályázó maximum három darab képpel indulhat a versenyen.

A beérkezett pályaművekből 2010. április közepétől kiállítást rendezünk Pécsett, 2010 Európa Kulturális Fővárosában! A kiállítás megnyitóján a legjobb fotók készítőit ajándékcsomaggal és különdíjjal jutalmazzuk!

Hogyan jelentkezhetsz?
A honlapról letölthető jelentkezési lapot töltsd ki és küldd el postai úton (1012 Budapest, Logodi u. 77.) a Baptista Szeretetszolgálat részére, a versenyen résztvevő fotóiddal együtt. (A borítékra ne felejtsd el ráírni, hogy „Villants”). Vagy jelentkezz on-line és küldd el e-mailen a villants@baptistasegely.hu címre a jelentkezési lappal együtt! A pályázaton kizárólag saját felvételekkel lehet részt venni!

Egyéb feltételek: Csak saját alkotással lehet nevezni, az esetleges szerzői jogi problémákért a kép feltöltője vállalja a teljes körű jogi, anyagi és erkölcsi felelősséget.
A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a gyűlöletkeltésre alkalmas, közerkölcsöt sértő fotókat eltávolítja, és beküldőjüket kizárja a versenyből.
A pályázó tudomásul veszi, hogy a pályázat kiírója a beküldött képeket – promóciós célra – ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatja weboldalán és egyéb más megjelenési felületeken.

Feltöltési és beküldési határidő: A fotókat 2010. március 16-ig lehet elküldeni e-mail-ben, illetve beküldeni postán. A határidő nem a feladásra, hanem a beérkezésre vonatkozik! A fotókat előreláthatólag 2010. április 10-ig bíráljuk el.

Kapcsolat és további kérdések: Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, keresd a programkoordinátort, Rédey Lucát a 06 1 201 3142-es telefonszámon (munkanapokon 9-16 óráig) vagy írjál a villants@baptistasegely.hu e-mail címre. Web: http://www.baptistasegely.hu/villants/index.html

A fotópályázat a Magyar Köztársaság Külügyminisztériumának támogatásával valósul meg.

Letölthető dokumentumok:

Jelentkezési lap (jelentkezesi_lap.doc)

Nemzetközi fejlesztésről (nefe.pdf)

Versenyszabályzat (szabalyzat.pdf)

Poszter (villants_poster.jpg)

Forrás: http://www.baptistasegely.hu/