palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Virágváros pályázat

Virágváros pályázatKertészkedjen, locsoljon, fényképezzen, nyerjen! A víz csodákra képes. A növények életéhez is nélkülözhetetlen. Segítségével fejlődik az élővilág, szépül a kertünk. Most mindenki átélheti és megmutathatja ezt a csodát. Tegyük együtt igazi Virágvárossá Budapestet! Fényképezze le családi háza, vagy társasháza kertjét, esetleg az erkély, illetve a lakás virágos sarkát! Lépjen be a pályázati központba, regisztráljon és küldje el képeit!

A beküldött képek megtekinthetőek a Képtárban, ahol szavazni is lehet a rajtuk szereplő kertekre. A közönségszavazás nyertes mindhárom kategóriában egy locsolási mellékmérőt, családi füvészkert belépőt. értékes növény- és könyvcsomagot nyer.

Szavazni is érdemes, mert a szavazók is nyerhetnek. A szavazók között havonta egy-egy családi fürdőbelépőt sorsolunk ki.

A kerteket szakmai zsűri is értékeli, akik kiválasztják a kategóriák legjobbjait. A nyertesek jutalma: locsolási mellékmérő, családi füvészkert belépő, értékes növény- és könyvcsomagok.

Ha szeretne nevezni a Vízművek és a Füvészkert Virágváros pályázatára, a következőket kell tennie:

  1. Fényképezze le családi háza, vagy a társasház kertjét, esetleg az erkély, illetve a lakás virágos sarkát!
  2. Töltse ki regisztrációs és pályázati lapunkat, majd töltse fel képeit! Regisztrációs űrlap kitöltése

A Fővárosi Vízművek szolgáltatási területén élők pályázhatnak 2010. szeptember 30-ig. A képek három kategóriában versenyeznek: Saját kert, Társasházi kert, Erkély/lakás. A pályázók kategóriánként maximum három képpel nevezhetnek. A pályázaton résztvevő kertekre/balkonokra 2010. október 15-ig lehet szavazni.

A képeket közzétesszük honlapunkon, ahol a látogatók szavazhatnak a pályaművekre.

A közönségszavazás nyertese mindhárom kategóriában egy locsolási mellékmérőt, családi Füvészkert belépőt, értékes növény- és könyvcsomagot nyer.

A kerteket, növényeket szakmai zsűri is értékeli. A kategória-győztesek nyereményei: locsolási mellékmérő, Füvészkert belépő, értékes növény- és könyvcsomagok.

A szavazók között havonta egy-egy családi fürdőbelépőt sorsolunk ki.

Bővebb információ: http://www.vizmuvek.hu/viragvaros/

Forrás: http://www.vizmuvek.hu/viragvaros/