palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Víz világnapja 2010.-pályázat felsőfokú oktatási intézmények hallgatói részére

ekovizig pályázatMAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG BORSODI TERÜLETI SZERVEZETE a 2010. évi VÍZ VILÁGNAPJA alkalmából PÁLYÁZATOT HIRDET felsőfokú oktatási intézmények hallgatói részére. Pályázni lehet: a vízgazdálkodás bármely témakörében készült (pl.: felszíni vagy felszín alatti vizekkel, azok mennyiségi, minőségi jellemzőivel, a vizek védelmével, vízhasználatokkal, vízellátással és szennyvízkezeléssel, vízkárelhárítással, a vízzel összefüggő természeti értékek bemutatásával stb. foglalkozó) dolgozattal.Pályázatot nyújthatnak be
: azon felsőfokú képzésben résztvevő hallgatók, akik tanulmányaikat nappali tagozaton folytatják.

A pályázat jeligés. A pályaművek mellé zárt borítékban kérjük mellékelni a dolgozat címét, a pályázó(k) nevét, levelezési címét, telefonszámát (amennyiben van e-mail címét is), a felsőoktatási intézmény nevét, ill. az évfolyamot és kart, amelyen a pályázó tanulmányait folytatja. Ezen a borítékon csak a jeligét kérjük feltüntetni!

A pályamunkák beérkezésének határideje:    2010. március 11. (csütörtök) 10.00

Cím: Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság, Miskolc, Vörösmarty u. 77.; Postacím: 3501 Miskolc, Pf. 3.
A borítékra kérjük ráírni: Víz Világnapja – Szakmai pályázat

A pályamunkák személyesen is leadhatók az ÉKÖVÍZIG székhelyén (2.25 szoba).

A pályázati felhívással kapcsolatban érdeklődni lehet ugyanitt személyesen vagy a (46)-516-600 (mellék: 18-143, 18-144) telefonszámon. Honlap: http://www.ekovizig.hu/

Díjazás: A legjobb pályamunkák készítői – a helyezetteknek járó jutalmak mellett – lehetőséget kaphatnak dolgozatuk (kivonatos) publikálására, vagy előadására a Borsodi Területi Szervezet szakmai közönsége előtt.

Eredményhirdetésre a Szervezet „Víz Világnapja” alkalmából tartott ünnepi ülésén (2010. március 18.) kerül majd sor, melynek pontos időpontjáról és helyéről a pályázókat külön értesítjük. A díjátadáson való részvétel érdekében – igény esetén – a szálláslehetőséget biztosítjuk.

Forrás: http://www.ekovizig.hu/