palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Víz világnapja 2010-Számítógépes grafika alkotópályázat diákoknak

vizvilagnapja-pályázatokIsmerősek a nagy Ho-Ho-Ho horgász vagy Pom-Pom kedvelt figurái? Sokat hallottál már a víz körforgásáról vagy egy vizes élőhely táplálékláncáról, de mindig csak tanórai komolysággal? Most megmutathatod, hogy Te ezt viccesen is el tudod magyarázni mindenkinek!

Sajdik Ferenc a Víz körforgása illetve a Tápláléklánc című karikatúrája alapján készítsd el saját számítógépes grafikádat. A víz körforgása témát egészítsd ki mindenféle, a folyamatot veszélyeztető szennyezőforrásokkal és azokkal a lehetőségekkel, ahogy megóvhatod ezt a törékeny rendszert. A táplálékláncban ugyanezeket a szempontokat vedd figyelembe. Használd a kész grafikát alapul, melynek elemeit átrendezheted, egyéni módon alakíthatod. Ehhez kiegészítésképp persze még bármilyen, általad megalkotott rajz-elemet is felhasználhatsz.

A pályázatot két korcsoportban hirdetjük meg: felső tagozat (11-14) és középiskola (15-18).

A kész grafikát e-mailen 2010. március 10.-ig küldd el a vizkep@mail.dunamuzeum.org.hu címre. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  Honlap: http://www.vizvilagnap.hu/

Az eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadó a Víz Világnapja központi rendezvényén, 2010. március 22-én, Pécsett lesz.

Legyél Te is a nyertesek között!

Forrás: http://www.vizvilagnap.hu/