palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

XXIX. Vizuális Művészeti Hónap 2013 festészet, szobrászat kiállítói pályázat

Pályázat és kiállítássorozat budapesti amatőr alkotóknak. 

 

 

FESTÉSZET és SZOBRÁSZAT kategória

Kiállítás két részletben: 2013. november 26–december 11. és december 12–január 4.

Beadási határidő és személyes leadás: 2013. november 8. 14.00–19.00 óra közöttBudapesti Művelődési Központban.

Festmények: a pályázók kötetlen témában legfeljebb három (egyenként maximum 1 m2 méretű) alkotással nevezhetnek. A festménysorozat egy műnek számít, amelyet a zsűri megbonthat. (A papíralapú pasztellképek festészeti kategóriához tartoznak.) Az alkotásokat kiállításra alkalmas állapotban kérjük leadni (keretezve, a hátukon fogazott akasztóval ellátva).
Szobrok: A maximálisan beadható művek száma 3 db, súlya max. 35 kg/db.

Az alkotások visszaadása:

  • kiállításra be nem választott képek esetén: a zsűrizés napján a konzultáció során, illetve másnap délelőttig
  • kiállításra kerülő alkotások esetén: az első kiállítás zárását követően december 16-án és 18-án, valamint a második kiállítás zárását követően  2014. január 6-án és 8-án 14.00–19.00 óra között.

Általános tudnivalók:

A beadásra szánt műtárgyakon feltüntetendő adatok: név, lakcím, a mű címe, műfaja (technika), a készítés éve, méret. A nevezés kétpéldányos nevezési lappal – és a műfajonként és pályázónként 1000 Ft nevezési díj befizetésével – a kategóriáknál jelzett időpontokban történik.

(A nevezési lap – melyet elegendő a beadáskor kitölteni – beszerezhető a helyszínen: Budapesti Művelődési Központ – 1119 Budapest, Etele út 55. vagy letölthető a www.bmknet.hu honlapról.)

A kiállításra ki nem választott műveket a zsűrizés napján, másnapján visszaadjuk, azokat intézményünk nem tárolja! Az alkotásokért azok gondos kezelésén túl felelősséget nem vállalunk!

Információ: Vadócz Zsuzsa, telefon: 1-371-2783.

Forrás: http://bmknet.hu