palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Zamárdi, a Balaton szíve fotópályázat

zamardistrandnaplemente

A fotópályázatra Zamárdi város látnivalóit, rendezvényeit, színes, mozgalmas pillanatait megörökítő képeket várunk. Cél a település népszerűsítése, értékeinek bemutatása. Pályázni 5 kategóriában lehet: 1. Vízpart és víz, fürdőző gyermekek, fiatalok, felnőttek; 2. Sportolás (vízi, szárazföldi, légi; egyéni, csapat, családi); 3. Zamárdi látnivalói, történelmi és érdekes helyei; 4. Rendezvények; 5. Természetfotók

Elnyerhető díjak:
1. díj: 2 személyes vacsora 10.000 Ft értékben
2. díj: 2 személyre szóló belépő a Zamárdi Paintball rendezvényére
3. díj: Zamárdi ajándéktárgyak
Közönség szavazatok díja: helyi termelők boraiból válogatás

Pályázati feltételek
A pályázat nyílt, azon életkortól, lakhelytől, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet. Hivatásos és amatőr fotósok egyaránt pályázhatnak. Pályázónként maximum 10 db, kizárólag Zamárdit ábrázoló, Zamárdiban készült képek küldhetők be. A zsűri a képeket külön-külön, tehát nem pályázónként értékeli.

A beküldött képek mellett kérjük a következő adatokat feltüntetni:
1. készítő neve, életkora
2. elérhetősége
3. választott kategória
4. kép címe
5. készítésének helye és dátuma
6. 1-2 mondatos magyarázó szöveg a képhez

Formai követelmények
Pályázni színes képekkel lehet. A fotókat digitálisan, JPEG formátumban várjuk CD vagy DVD adathordozón, vagy e-mailben, felbontás: minimum 150 dpi.


A fotókat a következő címek valamelyikére várjuk:

Tourinform Iroda
8621 Zamárdi, Kossuth u. 16.
vagy zamardi@tourinform.hu
A postázás, szállítás során bekövetkező sérülésekért a rendező nem vállal felelősséget, ezért kérjük a pályázókat, fordítsanak figyelmet a képek védelmére!
Az adathordozókon beérkezett anyagokat nem áll módunkban visszaküldeni!

Határidő: 2009.09.30.
A határidő lejárta után érkező pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe!

Értékelés: 2009.10.31.

A pályamunkákat független fotós szakember, a Zamárdi Baráti Kör képviselői, és az iroda munkatársaiból álló zsűri értékeli.
Az iroda vállalja, hogy a nevezők képeit a város honlapján közzéteszi, szavazási lehetőséget biztosítva a közönségnek. A legjobb 10 képet a Zamárdi TV képújságában megjeleníti, és a Zamárdi Hírmondóban is közzéteszi.

Szerzői jogok
A pályázatra csak olyan képek nevezhetők, amelyeket a pályázó maga készített, amelyek szerzői jogaival rendelkezik, és amelyeket még más pályázatra nem nyújtottak be. A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével vagy azok bemutatásával (kiállításával) okozott személyi és szerzői jogsértésnél a felelősség a beadó pályázót terheli, beleértve a jogsértés anyagi felelősségét is. A pályázatra benyújtott fotók felett a zamárdi Tourinform iroda felhasználási jogot nyer. A pályázaton részt vevők nevezésükkel egyidejűleg hozzájárulnak képeik www.zamardi.hu weboldalon, a város kiadványaiban való térítésmentes megjelentetéséhez, valamint az iroda marketing és PR céljai érdekében történő ellenérték nélküli, szabad felhasználásához, a szerzők nevének feltüntetése mellett vagy anélkül, a képet meg nem változtatva (átméretezés nem minősül változtatásnak).

Forrás: Zamardi Tourinform