palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Zöldkarácsony kreatív pályázat

christmas-tree-recycling-7A háztartásban és a ház körül keletkező hulladék hasznosítása nem csak a szelektív gyűjtés és ipari újrahasznosítás során történhet. Kreatív ötlettel, művészi érzékkel a hulladékból akár használati tárgy vagy dísztárgy is készülhet. Közeleg a karácsony! Milyen díszek kerüljenek az intézményünk karácsonyfájára, melyek környezet és pénztárcakímélőek és nem utolsó sorban szemet gyönyörködtetőek is egyben? Segítsetek Nekünk! A beküldött alkotásokból kiállítást nyitunk.


Kategóriák:

  • Karácsonyfadísz újrahasznosított anyagokból. Minimum 3 darabos maximum 12 darabos kollekciókat várunk. (Kollekció= mintadarabok gyűjteménye, különböző díszek egy stílusban)
  • Képeslap újrahasznosított anyagokból karácsonyi témában. Méret: hagyományos képeslap méreteknek megfelelő (pl: A6 (105×148) vagy francia (210×99) de szabadon választott forma is beadható (pl: karácsonyfa vagy angyalka vagy popup). Beadható maximális mennyiség 2 darab.

Pályázat benyújtásának határideje: 2016.november 23.

Díjátadó: 2016 november 26. szombat 10:00

Minden korosztályban több díjat is kiosztunk. A pályázat nyertesei, nem tárgyi ajándékban részesülnek, hanem élményekkel és szolgáltatásokkal gazdagodnak. Partner intézmények által felajánlott belépőjegyekkel (pl Kőszegre, Őrségbe, Pápára, stb.) és programlehetőségekkel (Kalandpark, fotózás, tanfolyamok, stb.) díjazzuk a legjobb pályamunkákat.

Egyéb hasznos információk:
A pályázaton bárki részt vehet kortól függetlenül.
Kérjük, a pályaművek mellé egy kísérő levelet is küldjenek, melyben szerepel a pályázat készítőjének neve, életkora, osztálya, e-mail címe

Pályázat benyújtásának címe:
Kemenes Vulkánpark
9500 Celldömölk, Sághegyalja körút 1.
A borítékon tüntessék fel: ZöldKarácsony

A pályázat benyújtására személyesen is van lehetőség nyitva tartási időben (kedd-vasárnap 10.00-17:00) www.kemenesvulkanpark.hu

További információ: a 06 95 777-402-es telefonszámon vagy info@kemenesvulkanpark.hu e-mailcímen.