palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

ZOOmolj rá! fotópályázat

A Fővárosi Állat- és Növénykert fotópályázatot hirdet „ZOOmolj rá” címmel. Olyan képeket várunk, amelyek eredeti ötletektől, egyéni látásmódról tanúskodnak.

Pályázati feltételek:

Csak olyan fotóval lehet pályázni, amely a Fővárosi Állat- és Növénykert területén készült 2019-ben.

A pályázat nyitott, életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül bárki pályázhat, más pályázatokon nem szerepeltetett képekkel. A pályázatot a Budapest FotóFesztivál szakmai zsűrije bírálja el.

Beadható alkotónként maximum 5 egyéni kép, és / vagy 1, maximum 10 képből álló sorozat.

A pályázó 5db, egyenként 5MB-nál kisebb, 300 dpi felbontású színes vagy fekete-fehér fotóval pályázhat, amelyet jpg formátumban juttat el a kiírónak.

A beküldött pályázat érvényességéhez elengedhetetlen feltétel a pályázat mellé a pályázó teljes nevének és érvényes elérhetőségének – e-mail cím, vagy telefonszám – megadása. A megadott adatok csak a pályázó értesítésére szolgálnak, azokat más célokra a Budapesti Állatkert fel nem használja. Az adatok a pályázat lezárulta után azonnal törlésre kerülnek.

A pályázat beküldésével a pályázó hozzájárul, hogy pályaművét a Fővárosi Állat- és Növénykert honlapján, illetve közösségi oldalain névvel közzétegye.
A pályázó tudomásul veszi, hogy a Fővárosi Állat- és Növénykert területén, annak Látogatói szabályzata és Külsős fotózási szabályzata vonatkozik rá.

Képek beküldése:
A kép fájlokat kizárólag a fájlnévbe foglalt; választott téma, vezetéknév, keresztnév, kép címe, készítés dátuma, a kép sorozatban elfoglalt sorszáma ellátva fogadjuk el.( Pl.: választott téma_Vezetékkeresztnév_kép címe_készítés dátuma_sorszám)

A pályázati munkák beérkezési határideje: 2019. április 30. 24:00 óra

Díjazás: A „ZOOmolj rá” pályázat legjobb 30 fotójából a Fővárosi Állat- és Növénykert a Budapest FotóFesztivállal együttműködéseben kiállítást szervez az Állatkert területén. Továbbá egyéb értékes nyereményekkel is díjazzuk a nyertes pályaművek készítőit.

Beküldési cím: zoomoljra@zoobudapest.com

Zsűrizés: Somosi Rita művészettörténész és Szarka Klára fotótörténész, a Budapest FotóFesztivál kurátorai

Eredményhirdetés: 2019. május 15.

Az eredményeket az értékelést követően az Állatkert weboldalán is közzétesszük, illetve a nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük.

További információk az alábbi elérhetőségen: zoomoljra@zoobudapest.com

A határidőn túli, illetve a kiírásnak nem megfelelően ellátott anyagok érvénytelenek.
A pályázó a fotók beküldésével hozzájárul, hogy a beküldött fotókat a szervezők térítés nélkül felhasználhatják.

ZOOmolj rá! fotópályázat