palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szerelmes kiszámoló és Egy perc az élet ?! pályázatok

Szerelmes kiszámoló c. HAT-MAIT pályázat – 2012. A Magyar Alkotók Internetes Társulása Egyesület (MAIT) és a Hegyaljai Alkotók Társulása Egyesület (HAT) az Örkény István emlékév alkalmából Szerelmes kiszámoló és Egy perc az élet ?! címmel pályázatot hirdet új szépirodalmi és képzőművészeti alkotások megszületésére, valamint Szerelmes kiszámoló címmel antológia kiadását tervezi.


Pályázni a következő kategóriákban lehet:

  • Vers: max. 40 sor, Book Antiqua betűtípus és 12-es betűnagyság esetén. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el!
  • Próza: max. 4 oldal Book Antiqua betűtípus és 12-es betűnagyság esetén. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el!
  • Festmény-grafika: az alkotásról lehet fénymásolat vagy fotó is (ha színes az alkotás, akkor színesben), minimum A5-ös nagyságban.
  • Fotó: A/5-ös, vagy A/4-es méretben.

A pályázat jeligés, kérjük azt feltüntetni a borítékon, a pályázó adatai (név, cím, esetleg telefon, e-mail) külön lezárt borítékban legyen elhelyezve a nagy borítékon belül. A pályázat beküldhető e-mailben is (kivéve fotó és festmény-grafika), de ebben az esetben a pályázó adatait akkor is el kell küldeni postai úton a jelige megjelölésével.

A pályázatra jeligénként 1 db pályaművet fogadunk el, ha valaki többet küld, akkor a pályázat kezelője csak 1 db-ot továbbít a bíráló elé. A pályázó több jeligével is nevezhet. Pályázati anyagot nem küldünk vissza!

Nevezési díj HAT-MAIT tagoknak jeligénként 1.000.- Ft, nem tagoknak 1.500.- Ft, melyet levelezési címünkre vagy a folyószámlánkra kérünk befizetni.

A pályázó a bemutatkozó levélben írja le és szignózza a következőt: A beküldött alkotás saját szellemi munkám. A pályázatkiíró nevem (jeligém) feltüntetése mellett közölheti az alkotásomat.

Aki ezeknek a kritériumoknak nem felel meg, annak pályázatát nem áll módunkban elfogadni.
A pályázat 1-2-3. helyezettje díszoklevéllel és tárgyjutalommal, valamint az első helyezettek a megjelenő antológiánkban 2 oldallal lesznek jutalmazva.

Díjaink:

  • vers kategória: Aranytoll-díj; próza kategória: Aranypróza-díj;
  • festmény-grafika kategória: Bor István Iván-díj; 
  • fotó kategória: Aranyfotó-díj.
  • A 4-5-6. helyezettek oklevélben és tárgyjutalomban részesülnek.

A pályázat beküldési határideje (postai feladás dátuma): 2012. július 16.

A díjkiosztó várható helye és időpontja: Miskolc, II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtár, 2012. augusztus 29. A helyezettek postai értesítést kapnak.

Postai cím:

Szabó Sándor – MAIT elnök, 3556 Kisgyőr, Táncsics Mihály u. 8.
E-mail: mait@freemail.hu. Számlaszám: Sajóvölgye Takarékszövetkezet, 55400259–10002924. Átutalás esetén kérünk mindenkit, hogy nevét és a jogcímet tüntesse fel!

Folyamatos új információ a MAIT honlapján lesz: http://mait.x3.hu illetve a www.facebook.com MAIT-os oldalán.

Forrás: http://mait.freeweb.hu/