palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

100 éves az Audi – publicisztikai pályázat

100 éves az Audi pályázatA “100 éves az Audi” jubileumi év kapcsán az Audi publicisztikai pályázatot hirdet, melynek a központi témája a márka magyarországi történetének bármely eseménye. A pályázók így az Audi márka, illetve a DKW, Horch és Wanderer márkák hazai történetének feldolgozásával pályázhatnak.

Pályázati feltételek
Pályázhat minden 16 év fölötti, magyar állampolgár. Csoportos pályázat esetében egyetlen résztvevő (csoporttag) életkora sem lehet 16 év alatt. Pályázni kizárólag kitöltött és aláírt Pályázati adatlappal lehet. A Pályázati adatlap beszerezhető a Porsche Hungaria Kommunikációs Igazgatóságán személyesen vagy emailben igényelve, továbbá letölthető a regisztrált újságírók számára a www.audi-media.hu oldalról.

Mivel lehet pályázni?

Pályázni bármilyen publicisztikai műfajban magyar nyelven íródott művel lehet, ami a témával kapcsolatos, eddig még meg nem jelent tényeket dolgoz fel.

A pályázaton kizárólag befejezett, névvel ellátott, CD-n, vagy más adathordozón, Word formátumban beadott művek szerepelhetnek, pontosan kitöltött Pályázati adatlappal kísérve. A pályázatnak minimálisan elvárt hossza nincs, maximális karakterszám (szóközökkel) összesen 8000 lehet.
Egy pályázó maximum 3 pályaművet adhat be.

A pályaművek benyújtása
Személyesen vagy postai úton eljuttatva az alábbi címre:
Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. Kommunikációs Igazgatóság
Acsai Judit részére
1139 Budapest
Fáy u. 27.
Vagy e-mailben az alábbi címre:
jacsai@porsche.hu
A pályaművek benyújtásának határideje: 2009. június 5. 18 óra
(ez a dátum a postán beküldött pályaművekre is vonatkozik!)

A határidő után beérkezett, illetve a kiírásban szereplő paraméterektől eltérő pályaművek az elbírálásban nem vehetnek részt!

A pályázatokat erre az alkalomra felkért zsűri bírálja el, és dönt a díjak odaítéléséről.

A zsűri tagjai: Surányi Péter, Az Autó autós szaklap főszerkesztője; Négyesi Pál, újságíró; Varjú Frigyes, a Magyar Hírlap és a Gazdasági Rádió szerkesztője, újságíró; Mátrabérci Sándor, Audi márkaigazgató és dr. Vérten Sándor, a Porsche Hungaria kommunikációs igazgatója.

Eredményhirdetés: 2009. június 22. hétfő ; a nyerteseket levélben/e-mailben értesítjük

A pályázat díjai:
1. díj: Audi ajándékcsomag 150.000 Ft értékben
2. díj: Audi ajándékcsomag 100.000 Ft értékben
3. díj: Audi ajándékcsomag 50.000 Ft értékben

A díjazott pályamunkák automatikusan a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. tulajdonába kerülnek. A pályázók a pályázati adatlap kitöltésével hozzájárulnak, hogy a pályázatra beadott művet helyezéstől függetlenül a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. saját kiadványaiban (online és print) változtatás nélkül felhasználja. Tudomásul veszik továbbá, hogy ezen felhasználások után semmilyen anyagi követelést a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft-vel szemben nem támaszthatnak. Amennyiben a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. a pályaművet változtatásokkal kívánja felhasználni, az csak a szerző írásos engedélyével lehetséges.