palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Képzőművészeti pályázat a Természeti Katasztrófák Elleni Védekezés Világnapja alkalmából

Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság pályázataA Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Természeti Katasztrófák Elleni Védekezés Világnapja alkalmából képzőművészeti pályázatot hirdet az általános iskolák alsó-és felső tagozatos, alapítványi, egyházi, speciális képzést folytató szakiskolák, gimnáziumok, szakközépiskolák és szakmunkásképzők nappali tagozatos tanulói részére 19 éves korhatárig.

A pályaművek tárgya: „Katasztrófák elleni védekezés lakóhelyed és környezeted biztonsága érdekében”

Kivitelezése: A4-es vagy A3-as alapformátumú rajz, dombormű, rézkarc, tus, montázs, grafika vagy festmény. A pályaművek hátoldalán kérjük feltüntetni az iskola megnevezését, a pályázó nevét, életkorát és a felkészítő tanár nevét. Külön elbírálás alá esnek a képzőművészeti tagozatos tanulók pályázatai, ezért a pályamunkán kérjük ezt külön jelölni.

A beküldött alkotásokat szakértő bizottság bírálja el és az életkor (6-11 éves, 12-14 éves, 15-19 éves) szerinti kategóriánként az I-III. helyezettet díjazzuk.

A pályaműveket 2009. május 31-ig kérjük megküldeni a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság címére: 8000 Székesfehérvár, Szent Flórián krt. 2.

Eredményhirdetés:

2009. október 14-én a Természeti Katasztrófák Elleni Védekezés Világnapja alkalmából tartott megyei rendezvényen. A pályázattal kapcsolatos további részletes információk Tóth Gábor mk. pv. alezredes úrtól kérhetők a 22/512-244-es telefonszámon.