palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

19 Szabadfogású Számítógép verseny pályázati kiírása

19szamitogep pályázatÚjra <19 Szabadfogású Számítógép Verseny!
Olyan egyéni és önálló ötleteket várunk, amelyek számítógéppel, számítógépre, számítógépből, számítógéphez vagy számítógépnek készültek. Szabad a fogás!

A szakmai zsűri által kiválasztott pályaművek alkotóit értékes nyereményekkel jutalmazzuk, munkájukat pedig egy nagyszabású kiállításon mutatjuk be.

Pályázati feltételek:

  1. A versenyen akkor vehetsz részt, ha 2009. december 31-ig nem töltöd be a 19. életévedet.
  2. Ha határon túli magyar fiatal vagy, szintén számítunk pályázatodra.
  3. Bármilyen számítógéppel kapcsolatos, önálló alkotással indulhatsz: számítógépes játékkal, honlappal, portállal, rajzzal, animációval, zenével, kiegészítő alkalmazással, mobilkommunikációs fejlesztéssel, robottal, saját készítésű szoftverrel vagy hardverrel.
  4. Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapattal.
  5. A nevezés ingyenes.
  6. Nevezéseddel elfogadod a zsűrizés előre rögzített menetét és módját, valamint hozzájárulsz ahhoz, hogy pályaműved a C3 Alapítvány honlapján, a kiállításon és a versenyhez kapcsolódó sajtóanyagokban és sajtóeseményeken megjelenhessen.
  7. Jelentkezésedkor felelősséget vállalsz azért, hogy pályaműved szerzői jogot, szabadalmat nem sért. A pályamű tulajdonjoga természetesen a Tiéd marad.
  8. Pályázatodat nem fogadhatjuk el, ha az alkotmányos normákat, szerzői jogokat sért, vagy nincs összhangban az adatvédelmi szabályozással.

Pályamunkák leadásának határideje és módja:
A pályamunkákat és a nevezési lapot 2009. október. 19. (hétfő) éjfélig várjuk.
Az ez után beérkező pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

Alkotásodat legkönnyebben úgy juttathatod el hozzánk, ha regisztrálsz weboldalunkon, az ott található online jelentkezési felület kitöltése után pedig feltöltöd pályaművedet.
A sikeres feltöltésről e-mailben értesítünk.

Jelentkezésedet az http://verseny.c3.hu oldalról letölthető, kinyomtatható, láírt és postai úton elküldött nevezési lappal kell megerősítened.

Ha pályamunkád – mérete vagy jellege miatt – nem alkalmas a netes feltöltésre, jelezd ezt online nevezésedben, és alkotásodat postai úton, az aláírt jelentkezési lappal együtt küldd el címünkre:

C3 Kulturális és Kommunikációs Központ
Budapest, 1022, Szpáhi utca 20.
A küldeményre írd rá: “<19 Szabadfogású Számítógép Verseny”

Sikeres nevezésedről e-mailben értesítünk.

Díjak
A verseny legjobbjait számos nagyértékű díjjal ajándékozza meg a zsűri. Akad köztük ösztöndíj, notebook, játékkonzol, netbook, internet előfizetés, mobil telefon, számítógépes eszköz (pl. LCD, vagy rajztábla) és kisebb ajándékok is, billentyűzet és egér.

Egy biztos, nálunk minden pályázó nyer valamit, ami nem más, mint az idei év designjában elkészített versenyes póló!

Idén első alkalommal egy speciális nyereményt is megítél a zsűri, amit úgy neveztünk el: mentor képzés. E díj nyertesének lehetősége nyílik érdeklődési területének egyik legnagyobb hazai képviselőjével időpontokat egyeztetni és tanácsokat kérni a további fejlődés érdekében.

A díjak felsorolásának pedig még mindig nincs vége, a díjazott pályaművekből december elején nagyszabású kiállítást rendezünk Budapesten a Művészetek Palotájában, a Ludwig Múzeumban.

Reméljük felcsigáztunk!

És hogy kik a támogatók?
ISZT, OKM, [origo], T-Home, T-Mobile, NKTH, LG, Microsoft, RentIT Kft.

Eredményhirdetés:
A díjátadó ünnepség 2009. december 5-én, szombaton lesz. A díjazott pályaművekből rendezett kiállítás december 6-tól 13-ig tekinthető meg, és az alkotások természetesen a honlapra is felkerülnek.

Letölthető dokumentumok:

versenykiírás (pdf)

Forrás: c3