palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

2010. őszi kiránduló csoportok támogatása pályázat

zold_kozossegi_haz pályázatA támogatás célja: A négy csillagos Szent Erzsébet Gyógyfürdı az elmúlt években teljesen újjászületett, ám a fejlesztések sohasem állnak meg. 2010. októbertől a térségben egyedülálló új fürdőszárny kivitelezésére kerül sor. Többszintű kaland- és élménymedence, fedett csúszdák, jacuzzi, termál ülőmedence, Kneipp medence, finn, infra, aromaterápiás szaunák és gőzkabin, csobbanó medence, Jégkása-kút, pihenőterek és napozóterasz fogja várni vendégeit az egészség és a család szolgálatában (További információ a fejlesztésekről: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu). Ezen alkalomból a fürdővel együttműködésben a mórahalmi Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola pályázatot hírdet olyan kiránduló csoportok számára, akik 2010. őszi több napos programjaikhoz kedvezményes árú, alkalmas rendezvényhelyet keresnek.

Pályázók köre:

  • 1.) 7-100 éves korig,
  • 2.) minimum 20 fős, maximum 62 fős csoportok turnusonként,
  • 3.) minimum 1 éjszakás, maximum 14 éjszakás foglalási igénnyel

Támogatás formája:

  1. INGYENES fürdőjegyet biztosítunk, amellyel az új Gyermekfürdő által kínált szolgáltatások (pl.: kaland és élménymedencék, fedett uszodák, szauna világ) is igénybe vehetők.
  2. Ingyenes szállást biztosítunk 20 főnként 1 fő kísérő részére.
  3. Amennyiben a csoport osztálykirándulást választ, 1 ingyenes szakvezetéses túrát biztosítunk az egyik tanösvényünk bejárására. (A kedvezmény értéke: 10 000 Ft)

Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola jelmondata: „Homokhátságunk csodavilág”

Amennyiben a csoport általános iskolás korosztályú, illetve erdei iskolai programot választ, a programokat ingyen biztosítjuk. (A kedvezmény értéke: 40 000-80 000 Ft, attól függően, hogy az erdei iskola alsós, vagy felsős)

A Rendőrséggel együttműködésben új programokat fejlesztettünk ki, melyek
ingyenesen állnak a csoportok rendelkezésére. Kiváló lehetőség az iskolai bűnmegelőzési órák, tanulnivalók kiegészítésére.

További programok, pl.: kézműves foglalkozás is rendelkezésre áll, amennyiben a csoport igényli.

Ízletes ételek, alacsony áron (A reggeli svédasztalos jellegű, az ebéd menü jellegű, a vacsora fıtt étel).

Csendes, nyugodt környezetben minőségi szálláshely szolgáltatás és környezet biztosítása alacsony áron.

A Fürdő 7 km-re található az erdei iskolától, a megközelítése kerékpárral, vagy busszal javasolt. Igény esetén intézményünk külön busz szervezésében segítséget tud nyújtani (Költsége: 140 Ft/km, oda-vissza út megközelítőleg 2800 Ft/csoport).

A program megvalósításának ideje: 2010. október 1-től 2010. november 30-ig

A program megvalósításának helyszíne: Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola (6782 Mórahalom, IV. kerület. 65.)

Pályázat beadási határideje: 2010. szeptember 15.

A jelentkezés módja: A pályázatra való jelentkezés feltétele az előzetes telefonos egyeztetés után a szervezőtől igényelt jelentkezési lap és a megállapodás kitöltése 2 példányban. A kitöltött, aláírt és lepecsételt űrlapokat kérem postázza el a Móra Ferenc ÁMK 6782 Mórahalom, Barmos
György tér 2. címre, a borítékra írja rá „Erdei iskola, 2010. őszi pályázata”. Az ÁMK intézményvezetőjének aláírásával és pecsétjével ellátva 1 példányt postafordultával visszaküldünk. Amennyiben megkapta az aláírt űrlapokat és befizette az igényelt program és egyéb szolgáltatások költségének 20 % előlegét, biztosítottá válik a foglalás. Az előleg kifizetését igazoló szelvényt is vissza kell juttatni postán, vagy csatoltan e-mailen a foglalás igazolásához.

Pályázati információ, jelentkezési űrlap igényelhető:
Kapcsolattartó neve: Szőcs Anikó –erdei iskola vezető
Telefon: 30/257-75-41
E-mail: erdeiiskola@morahalom.hu
Lépjen kapcsolatba velünk és kérjen az igényeire szabott árajánlatot!

Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola
6782 Mórahalom IV. kerület 65.
Postázási cím: Móra Ferenc ÁMK, 6782 Mórahalom, Barmos György tér 2.
Web: www.koroser.hu
Mail: erdeiiskola@morahalom.hu
Tel: 06 30/257-75-41
Bankszámla szám: OTP. Bank Zrt. 11735115-15354477-33200006