palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

2013 egészségügyi kommunikációs szakembere

neek pályázatA Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari Kommunikációs Közhasznú Egyesület (NEEK) pályázatot hirdet a ,,2013 egészségügyi kommunikációs szakembere” cím elnyerésére.

A pályázat nyílt, azon olyan személyek vehetnek részt közvetlenül vagy közvetetten – tehát mások általi ajánlás alapján -, akik 2013-ban a pályázók közül a legtöbbet tették az egészségügyi kommunikáció (marketing, public relations és reklám stb.) elmélete és gyakorlata terén.

A pályázati anyagot: 

  • közvetlen részvételnél maga a pályázó,
  • közvetett részvétel (ajánlás) esetén
  • szakmai és érdekképviseleti szervezetek, kamarák vezetői, testületei, képviselői,
  • minisztériumok, vagy más országos hatáskörű szervek képviselői
  • a nyomtatott vagy elektronikus sajtó szerkesztőségei
  • a pályázó munkahelye

készíthetik el, illetve nyújthatják be elektronikus úton.

A pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük, csak a szakmai zsűri tagjai számára lesznek hozzáférhetőek.

A pályázat kötelező tartalmi elemei: 

  1. Szakmai életrajz (a pályázó személyes adatai, végzettségek, képzettségek, szakmai tapasztalatok, elérhetőségek), illetve ajánlás esetén a jelölt neve és elérhetőségei
  2. A pályázónak az egészségügyi/egészségipari kommunikáció területén kifejtett tevékenysége, eredményei, különös tekintettel a 2013-as évre
  3. Egyéb dokumentumok, amelyek a pályázó megítélése szempontjából fontosak lehetnek, és a pályázó eredményeit bizonyítják (pl. díjak, elismerések, publikációk, sajtóanyagok)

A pályázat benyújtásának határideje:  2014. január 24., 24:00

A pályázati anyag (a csatolt dokumentumok nélkül) legfeljebb 10 gépelt oldal terjedelmű lehet (Times New Roman betűtípus, 12-es méret, 1,5 sorköz). A pályázatot elektronikus úton kell benyújtani az el.kft@chello.hu E-mail címre. Az E-mail tárgya a következő legyen: ,,NEEK-pályázat”. Javasolt formátum: MS Word vagy PDF, illetve a mellékletek esetében TIFF vagy JPG is.

Nevezési díj nincs.

A cím (és a vele járó br. 100.000 Ft-os díj) ünnepélyes átadására a Marketing, public relations és reklám az egészségügyben XVII. Országos Konferencián kerül sor (Budapest, 2014. február 20-21., www.euuzlet.hu/kommunikacio).