palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

250 millió forint EU támogatás az ETO Park Business Stadium Hotelnek

umft pályázatAz Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében adott 250 millió forint vissza nem térítendő támogatás kedvezményezettje az ETO Park Kft. Ez az összeg a 8,7 százalékát teszi ki a QUAESTOR Csoport 1,36 milliárd forint értékű beruházásának.

Az Európai Unio támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló ETO Park Business & Stadium Hotel alapozása már elkezdődött, a kivitelező QUAESTOR Invest készen áll a szerkezetépítésre. Az ütemterv értelmében így az ETO Parknak, mint Magyarország első multifunkciós központjának részét képező business- és konferenciaszálloda épülete a nyár végére már megmutatja formáját, a tető alá kerülésekor tervezett bokrétaünnep pedig őszre várható.

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Programjának keretében nyújtott támogatással a cél az, hogy a régió konferenciaturizmusa fellendüljön. Így a hotel tökéletes választás lesz azok számára, akik üzleti ügyeiket, tréningjeiket bonyolítják a térségben, de kiváló lehetőséget kínál a pihenni vágyók számára is.

Az aktív kikapcsolódást kedvelők az ETO Park komplex szolgáltatásait is élvezhetik, legyen az egy kulturális rendezvény, a győri labdarúgó-stadion valamely sporteseménye vagy az élményközpont számtalan szórakozási lehetősége.