palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

<19 Szabadfogású Számítógép verseny

19szamitogepversenyAnimáltál? Programoztál? Robotot építettél? Új applikációt terveztél? A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ ismét meghirdeti a <19 Szabadfogású Számítógép versenyt, amelyre számítógéppel készült eredeti, saját készítésű alkotásokkal nevezhetnek 19 év alatti fiatalok.

Erre a versenyre bármilyen önálló munkát el lehet küldeni, ami számítógéppel készült, 2016. október 17, éjfélig. Az alkotás lehet rajz, animáció, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobilkommunikációs fejlesztés, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, vagy bármilyen informatikai megoldás. A versenyen lehet indulni egyénileg vagy csapatban és nevezhetnek itthonról, valamint a határon túlról egyaránt.

A beérkező műveket informatikusokból, művészekből, korábbi versenyzőkből és tanárokból álló zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt alkotásokat nagyszabású kiállítás kertében láthatja a nagyközönség december elején az Új Budapest Galériában, a Bálna Budapestben.

A nyilvános bemutatkozási lehetőség mellett a verseny támogatóinak köszönhetően nagy értékű nyereményeket is kapnak a nyertesek: ösztöndíjat, notebookot, mobiltelefont és további értékes ajándékokat, de ez még nem minden! A verseny nyertesei közül választjuk ki azokat a szerencséseket, akik elutazhatnak partnereinkhez (Ausztriába, Németországba, Svájcba), bemutatkozhatnak és részt vehetnek nemzetközi workshopokon.

A műveket 2016. október 17. éjfélig várják.

Nevezés és további információ: verseny.c3.hu

Készen vagy? Elmentetted? Pályázol? Beküldöd? Nyersz?