palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ösztöndíj általános iskola 2-3. osztályos tanulói részére

Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat pályázatAz MKB Bank Zrt. (MKB), a Magyar Nemzeti Bank (MNB), a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ösztöndíjpályázatot hirdet a 2016/2017-es tanévre.

Az ösztöndíjra az általános iskolák 2-3. osztályos tanulói pályázhatnak, az alábbi városokból: Dunakeszi, Esztergom, Fót, Gödöllő, Gyula, Gyöngyös, Hajdúsámson, Kiskunhalas, Levelek, Magyarmecske, Nagykanizsa, Pápa, Sajószentpéter, Szeged és Veresegyház.

A pályázat célja rossz anyagi körülmények között élő, szociálisan hátrányos helyzetű, ugyanakkor kiemelkedő képességű, tehetséges és kitűnő tanulmányi eredményű tanulók támogatása.

Az országos ösztöndíjpályázat keretében összesen 160 gyermek részesül havi 16.000 Ft-os támogatásban. A támogatók folyamatos kitűnő tanulmányi eredmény esetén a támogatást egészen a diploma megszerzéséig biztosítják az ösztöndíjra jogosultaknak.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a pályázati űrlap és a kért dokumentumok postai úton történő beérkezésének végső határideje: 2016. szeptember 30., éjfél

A pályázatokat az alábbi címre várjuk:

Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat
1066 Budapest, Teréz krt. 24.
Jelige*: „Ösztöndíj”, a pályázó neve és a pályázatban kiírt város neve

Felhívjuk figyelmüket, hogy a nagyszámú jelentkezések miatt CSAK a nyerteseket értesítjük ki!

Az ösztöndíjra pályázhat minden olyan tanuló, aki az alábbi pályázati feltételek mindegyikének megfelel*:

  • a pályázó a 2016/2017-es tanévben az általános iskola 2. vagy 3. osztályában tanul,
  • a pályázó 2015/2016-os év végi tanulmányi szöveges értékelése jeles vagy kitűnő (a magatartás- és a szorgalom-értékelést is figyelembe véve),
  • a pályázó családjában az egy főre jutó átlagjövedelem nettó 46.000 Ft/hó összeg alatt van, a családi pótlékot is beleértve,
  • a pályázó a fenti városok egyikében vagy annak maximum 10 km-es körzetében lakik, vagy oda jár iskolába.

Pályázati űrlap letölthető a www.gyermekmento.hu oldalról, illetve igényelhető a hegedus.viktoria@gyermekmento. hu e-mail címen.

További információ kérhető munkaidőben a +36-1-475-7012-es telefonszámon.