palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Picteures Fotópályázat

Profin állítod be a fehéregyensúlyt és csak a RAW-ot ismered? Vagy mindig magadnál tartod a kompakt géped és egyszerűen csak szeretsz fotózni, bárhol, bármit? Akkor itt a lehetőség arra, hogy kilépj a világot jelentő diapozitívokra és megmutasd mindenkinek, mit láttál és hogyan láttatod azt.

A fotópályázaton való részvételhez kérjük, hogy 2010. szeptember 10-ig küldd el címmel ellátott képe(i)det a bxlhurendezvenyek@gmail.com címre.

A pályázatra az alábbi témákban várunk fotókat:

  • természet
  • utazás és kultúrák (Belgiumban vagy Luxemburgban készült képeket is várunk)
  • társadalom


Fődíj:
kategóriánként egy 2 személyre és 2 éjszakára szóló utalvány az ausztriai Raurisban található „Hotel Sonnhof”-ba (a hotel honlapja).

A pályázók kategóriánként legfeljebb három, minimum 5 megapixeles felbontású, 2007. január 1-je után készült fotóval pályázhatnak.

A pályázatok értékelését szakmai zsűri végzi, amelynek tagjai a kategóriák első három helyezettjéről döntenek. A verseny végső kimenetelébe azonban mindenkinek van beleszólása: kategóriánként közönségdíjast is hirdetünk. Végül pedig az így összeállított tizenkét legjobb fotóból-szándékaink szerint és az igényeknek megfelelően-naptár készül.

Forrás: http://bxlhurendezvenyek.eu/