palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Keressük az év logikai játékötletét

Ha ültél már órákat egy ördöglakat felett, ha jó érzés tölt el, amikor megfejted a legnehezebb sudoku feladványt, ha napokig képes vagy agyalni egy rejtvény megoldásán, érteni fogod, miért szeretjük a logikai játékokat. Ha rutinból keresed a képeken a hét különbséget, ha gondolkodás nélkül írod be a keresztrejtvénybe, hogy a tat a hajó része, akkor érteni fogod, miért szeretnénk egy új logikai játékot.

Ha megfordult már a fejedben, hogy ezeknél sokkal jobbat, bonyolultabbat vagy korszerűbbet tudnál kitalálni, de a megvalósításhoz se elég pénzed, se időd nincs, most itt a lehetőség, hogy a papírra felskiccelt ötleted megvalósuljon.

Küldd el nekünk a játékod leírását, és ha a zsűri a tiédet ítéli a legjobbnak, akkor a 300 ezer forintos adómentes főnyereményen kívül, megvalósítjuk az ötletedet a HVG.hu webes és mobilos felületein, ahol természetesen mindenhol szerepelni fog, hogy a te ötleted alapján készült.

Amennyiben mégsem nyernél, akkor sincs veszve semmi: a zsűritagok között játékfejlesztő és kockázatitőke-befektető cégek képviselői is ülnek, így ha fantáziát látnak terveidben, segíthetnek.

Mit nyerhetsz?

A legjobb logikai játék ötletének beküldője 300 ezer forint készpénzt nyer, ami után a HVG befizetett már minden adót és illetéket. Továbbá az ötletedet lefejlesztjük a HVG.hu weboldalára és mobil alkalmazásaiba, ahol szerepelni fog a neved mint a játék ötletgazdája.

Ha nem nyertél, akkor is nyerő lehetsz, hiszen az ötletedet megismerik a zsűritagok, akik között játékfejlesztő és kockázati tőkebefektető cégek képviselői is ülnek, így ha fantáziát látnak benne, segíthetnek a megvalósításban.

Kik bírálják el az ötletedet?

A beküldött ötletek közül egy zsűri választja ki a legjobbat.

A zsűri tagjai:

  • Mérő László, matematikus, pszichológus
  • Málnay Barnabás, Mobilitás és Multimédia Klaszter
  • Molnár András, Portfolion, Day One Capital
  • Késmárki László, Goroid
  • Dobó Mátyás (Doransky), Smartmobil konferencia, Endless mobil
  • Kékesi Zsuzsa, online divízióvezető, HVG

Meddig kell beküldeni a leírást?

Az ötleteket leíró pályázatokat 2013. március 25-én éjfélig lehet beküldeni.

Milyen formában kell beküldeni a pályázatodat?

Word dokumentum, pdf file vagy ppt prezentáció formában várjuk a pályázatokat (az összes file típust megtalálod a jelentkezésnél). A bemutató anyag a következőket kell, hogy tartalmazza (értelemszerűen amelyik nem releváns a játékban, az nem kötelező):

  • játék célja
  • játékosok száma (egy vagy több játékos játszik?)
  • játék menete
  • a játék logikai megoldása, működése, kifejezetten a játéktábla legenerálásakor vagy gépi üzemmódban hogyan működik a játék?
  • szintek, pályák, nehézségi fokok
  • pontozás, badge-ek vagy egyéb nyeremények
  • képernyők – mi látszik egy-egy képernyőn?
  • beállítási lehetőségek, személyre szabás

Mikor tudod meg, nyertél-e? A zsűri 2013. március 25. és április 4. között választja ki a győztest, amit közzéteszünk a smartgame.hvg.hu oldalon.

Hol és mikor lesz a díjátadó? A díjátadó 2013. április 4-én, a Smartmobil konferencián zajlik majd, amiről a nyertest és az esetleges különdíjasokat személyesen értesítjük.

Milyen jogi kitételei vannak a versenyben való részvételnek?

Mivel a versenyben szellemi termékek szerepelnek, ezért fontos, hogy megismerd, elolvasd és elfogadd a verseny szabályait, a pályázatodat csak ennek ismeretében küldd el nekünk!

A verseny szabályait itt olvashatod.

Kapcsolat: smartgame@hvg.hu

Forrás: hvg.hu