palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

FILMCONTEST filmes pályázat

Halászi Község Önkormányzata (HU) és Tomasov (Fél) Község Önkormányzata (SK), versenyt hirdet „FILMCONTEST” jeligével kisfilm készítésére. Az egyetlen tartalmi elvárás az, hogy egy szigetközi/csallóközi településsel kapcsolatos téma kerüljön feldolgozásra. A kiírók olyan műveket várnak, melyben megmutatod, hogyan is látsz egy települést saját kamerádon keresztül.

A verseny célja, hogy egy határ menti településen keresztül bemutasd a helyi gazdasági, társadalmi, kulturális, környezetvédelmi és turisztikai látványosságokat.

Jelentkezz egyénileg vagy 3 fős csapattal, ha érzel magadban kreativitást és versenyszellemet egy kisfilm elkészítésére.

Verseny feltételek:

  • 1-5 perces videókat várunk
  • bármilyen műfajban készülhet
  • típusa szabadon választott (avi, mpg, wmv, mp4)
  • felbontása legyen min. 1024×768
  • 3 fős csoportban adható le jelentkezésed
  • Szigetköz/Csallóköz bármely településéről szólhat a videó
  • korod érje el a minimum 14 évet

A filmeket 2013. március 31., éjfélig lehet beküldeni a www.filmcontest.eu-n keresztül.

A honlapra történő regisztrációval érvényes a jelentkezésed, és már fel is töltheted az elkészült műve(ke)t!

A beérkezett videókat szakmai zsűri értékeli, a fődíj egy két hétvégés szakmai filmes tábor, valamint 100.000 Ft (magyar oldalon), és 330 Euró (szlovák oldalon).

„Szakmai Műhelyek”-kel is segíteni kívánjuk a pályázók munkáját, melyeken személyesen nyújtunk segítséget kezdő és haladó filmeseknek a filmkészítéssel, vágással, filmes trükkök alkalmazásával kapcsolatosan. Bátran jelentkezz egy ilyen alkalomra az info@filmcontest.eu címen!

A Szakmai Műhelyek időpontjait megtaláljátok sok hasznos egyéb információval egyetemben a http://www.filmcontest.eu oldalon, valamint facebook csatornánkon:

http://www.facebook.hu/filmcontest.eu

Trailer

Kérdés esetén hívd infóvonalunkat: 003670-632-1646 vagy 00421944-634-978
(Munkanapokon 10:00-18:00)