palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Polinéz masszázs tanfolyam

Vágysz rá, hogy olyan hivatásból élj, aminek értelme van, amit önállóan végezhetsz, ami feltölt, megnyugtat? Mitől leszel olyan masszőr, akihez a kliensei már akkor újra szeretnének menni, mikor még ki sem léptek az ajtón? Mi tesz téged olyan meleg, megtartó, szeretetteli segítővé, akinek az érintései jóval többet adnak egyszerű érintésnél, az izmok, ízületek kilazításánál? A remek technika igazán fontos, ehhez az alapos gyakorlati képzésen túl sok-sok gyakorlás szükséges. Ám ez önmagában még kevés, ennél többre van szükséged. Néhány nap alatt elsajátíthatod a mozdulatokat, lépéseket, de azt a belső erőt, gyöngédséget, a figyelemnek azt a minőségét, az érintés szentségét, melytől egy masszőr a kliensének a lelkéig ér, tovább tart kimunkálni magadban.
Olyan képzést hoztunk neked létre, amelyben biztonságosan, nyugodtan tanulod meg a Polinéz masszázs technikáját, és amelyben olyan érési folyamaton mégy keresztül, ami alkalmassá tesz ennek minőségi alkalmazására.


A képzés négy szintből, szintenként öt napból áll (összesen 160 óra). A négy szint elvégzése szükséges a komplett masszázs elsajátításához. A sikeresen elvégzett tanfolyamról oklevelet adunk.

Hogyan képzeld el a Polinéz masszázst, ha még sosem élted át?

Meleg olajjal és az alkarunkkal masszírozunk, nyugodt zenével a háttérben. A masszázsok ilyen formája a polinéz szigetvilágból származik. A mozdulatok hullámzást idéznek, ringatnak, gyors relaxálást eredményeznek. Olyan melegséget, biztonságot nyújtunk, melyben a kliens mélyen átéli, hogy szerethető, hogy úgy jó, ahogy van, ezáltal megváltoznak a kapcsolatai, javul az életminősége.

Téged várunk, ha…

  • fontos számodra az érintés
  • örömmel érintesz másokat
  • nyitott vagy a változásra
  • segítő foglalkozásúként bővíteni szeretnéd az eszköztáradat
  • olyan hivatásra vágysz, amiben önállóan, szabad időbeosztással dolgozhatsz

Kik vagyunk, és milyen tapasztalattal a hátunk mögött?

BAKSA ANNA
Lassan tíz éve mélyítem a tudásom az érintések és a masszázs terén, sokféle impulzusnak adva át a testem és a lelkem. Ezek a mélyen a testembe vésődő élmények alakították a legtöbbet a személyiségemen és vittek egyre közelebb ahhoz, hogy ma békés, kiegyensúlyozott, dinamikus, éber létezést mondhassak a magaménak.
A tanulmányaim során megismert masszázstechnikák szép lassan alakultak át a kezemben: az alapokat megtartva, de a test és a lélek összekapcsolódásának mélyebb megértésével feltöltve adom át a tudásom neked a Polinéz masszázstanfolyam keretében.

Szakmai tanulmányaim:
2007 Ma-uri masszázs alapképzés 1-3. (tanár: Witold Kucharczyk, Pál Tamás, Győrffy Zoltán)
2008 Ma-uri alapképzés 4. (tanár: Witold Kucharczyk)
2009 Ma-uri Waihanga Ora (tanár: Hemi Fox, Katja Fox, Horosz Réka)
2009 Ma-uri Clinic Workshop (tanár: Hemi Fox, Katja Fox, Horosz Réka)
2009 Kahi Loa (tanár: Witold Kucharczyk)
2010 Lomi Lomi (tanár: Aunty Maile Napoleon)

CSERMÉNYI CSILLA VIRÁG FLO
Alapélményem, hogy az érintés és érintve levés olyan erős hatással van a személyiségünkre, mint semmi más. Évente több tucatnyi emberrel dolgozom Integrált Önismereti Csoportomban és egyénileg. Foglalkozásaimon természetes módon kiegészítik egymást az általam tanult legfőbb módszerek, a pszichodráma és a bodywork.
Átfogó megközelítéssel dolgozom, melynek a magzat- és csecsemőkor ugyanúgy szerves része, mint a transzcendens tudatszintek. Fókuszomban a párkapcsolat, a saját testünkkel való viszonyunk, az intimitásra és az érzékiség megélésére való képességünk áll. Eddig közel 7000 órában segítettem a hozzám fordulóknak egyéni beszélgetések és csoportok keretében.

2003-ban kezdtem enneagramot tanulni Gyulavári Béla Gyulától.
2004-ben dúla lettem a Békés Emőke vezette MODULEben.
2005-ben a Holdudvar Bábaház berkein belül tanultam otthonszülést kísérni, ugyanekkor Marina Alzugaray képzésében Aquanatal-oktatóvá váltam.
Fáy Nórától tanultam az egyéni önismereti beszélgetések és önismereti csoportok vezetését, és ugyancsak nála ismertem meg a Ken Wilber-i holisztikus szemléletet, amely azóta is az eszköztáram része.
2007-től kezdve vezetem saját önismereti csoportjaimat.
2008-ban elvégeztem a Watsu első szintjét.

Módszereink

  • tapasztalati tanulás
  • bodywork
  • táncmeditáció
  • a tudatosság emelése az élmények megosztása által

Mit adunk?

  • megbízható, mély tudást
  • szakmát
  • önismeretet
  • csapatot
  • szupervíziós hátteret
  • oklevelet

Tanfolyamunk nem akkreditált, államilag nem elismert.

Mikor?

  • 1. szint: 2017. január 18-22.
  • 2. szint: 2017. március 15-19.
  • 3. szint: 2017. május 17-21.
  • 4. szint: 2017. június 28. – július 2.

Mennyibe kerül?

60.000 Ft szintenként + szállásköltség, az étkezés költsége, utazás
Ha mind a 4 szintet egyszerre  fizeted be, 10% kedvezményt adunk.

Jelentkezés, részletek: www.polinez-masszazs-tanfolyam.hu