palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az érem harmadik oldala fotópályázat

A DRVSZ olyan fotókiállítást kíván megvalósítani ,,Az érem harmadik oldala” címmel, mely a Magyarországon és a határokon túl élő amatőr és hivatásos fotósok alkotásaiból kerül összeállításra.

A kiállításra pályaművekkel lehet jelentkezni, melyet szakértő zsűri bírál el. A kiállításra olyan fotókból kíván válogatni az egyesület, mely megmutatja egyrészről a gazdag, másrészről a szegény, nehéz körülmények között élő roma társadalom mai arcát. Olyan elkapott pillanatokat szeretnénk megmutatni a képeken keresztül, amelyek jól tükrözik a roma emberek sokszínű tehetségét, szorgalmát, a bennük élő szeretetet, kitartást és alázatot, a szegénységben és kilátástalanságban is megvalósuló életigenlést. A kiállítás példát kíván mutatni a roma/cigány és a nem roma közönségnek egyaránt, egy olyan harmadik utat mutat be, ami a roma közösségnek tehetetlenség érzetét és a nem roma közösségek felelősség áthárítását egyaránt felülírja.

Pályaművekkel szembeni követelmények:

Fekete-fehér vagy színes fotó digitális formában, minőségi elvárás az 5 megapixeles méret jpg formátumban.

A pályázat benyújtása:

A fényképeket juttassák el hozzánk a drvsz2002@gmail.com email címre a mellékelt pályázati adatlappal együtt legkésőbb 2017. augusztus 31.-ig!

– A pályázati felhíváshoz kapcsolódó további kérdéseket is a fenti címen várjuk.

A pályázatok értékelése és díjazása:

A pályázatok értékelését a szakértő zsűri végzi.

Díjátadó helye, ideje:

8800 Nagykanizsa, Damjanich u. 1/a- Szent Kristóf Vendégház

Díjazás:

  • 1. díj: 30.000 Ft,
  • 2. díj:  20.000 Ft,
  • 3.  díj: 10.000 Ft pénzdíj

Egyéb feltételek:
A pályázati részvétel ingyenes. A beérkezett pályamunkákból 2017. szeptember 8-22.-ig kiállítást szervezünk. A pályázó a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és hozzájárul, hogy a szervezők kiállításokon, publikációkban, média-megjelenésekben a képeiket térítésmentesen felhasználják. A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével, vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.