palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tempus fotópályázat

tempus pályázatokA Tempus Közalapítvány által koordinált, az EGT/Norvég Alapból finanszírozott mobilitási projektekhez kapcsolódóan a Közalapítvány fotópályázatot hirdet. A fotópályázaton keresztül szeretnénk bemutatni, hogy a Norvégiában, Izlandon, esetleg Liechtensteinben megvalósult féléváthallgatások, szakmai gyakorlatok és oktatói tanulmányutak milyen eredménnyel jártak: milyen élményekkel és tapasztalatokkal járult hozzá a szakmai, nyelvi és egyéb készségek fejlődéséhez az az egy-két hét, vagy éppen fél év, amit a hallgató/diák/tanár, oktató/szakértő külföldön töltött.


A pályázaton bárki részt vehet, aki az EGT/Norvég Alap mobilitási pályázatból támogatásban részesült.

Feltételek

  • A kép témája kötetlen: a kép szólhat a munkáról, tanulásról vagy megbeszélésről, de lehet a szabadidőben, a norvég, izlandi, liechtensteini tájról készült képpel is nevezni.
  • Egy pályázó legfeljebb 2 képpel pályázhat.
  • Mivel a képek kiállításra kerülnek, így a pályaműveket hagyományos papíralapú változatban, vagy digitális képek esetén fotóminőségben kinyomtatva, A4-es méretben lehet benyújtani.
  • A képeket digitális formában is kérjük elküldeni (jpg, jpeg, tiff formátumok valamelyikén). A digitális képek mérete maximum 3 Mb lehet képenként.
  • Kiállításra csak azok a képek kerülhetnek, amelyek mind papíralapú, mind pedig digitális változatban, határidőig beérkeztek. A pályázat kizárólag a képek és a nevezési lap együttes beküldésével tekinthető érvényesnek.
  • Elfogadunk fotómontázsokat, illetve képszerkesztő programmal módosított képeket is.
  • A papíralapú képek hátoldalán kérjük feltüntetni a fotó címét és az alkotó nevét.
  • Nevezési határidő: 2010. május 13.

Letölthető dokumentum

Nevezési lap

A legjobb képeket a 2010. május 20-án megrendezésre kerülő zárókonferencián állítjuk ki.

A pályaműveket postai úton kérjük eljuttatni a Tempus Közalapítvány címére: 1438 Budapest 70, Pf. 508., e-mailen a linda.low@tpf.hu e-mail címre várjuk.
A borítékon, illetve az e-mail tárgyában kérjük feltüntetni a „EGT/Norvég Alap mobilitás – fotópályázat” jeligét.

A beküldött fotókat nem áll módunkban visszaküldeni. A pályázatra kizárólag saját készítésű képekkel lehet nevezni, amelyek szerzői jogával a pályázó rendelkezik. A pályázaton való részvétellel az alkotó hozzájárul, hogy a képeket a Tempus Közalapítvány további rendezvényein, valamint nyomtatott és elektronikus kiadványaiban – a szerző megjelölésével – térítésmentesen felhasználja.

Forrás: TKA