palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat és a Petőfi Emlékbizottság fotópályázata

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat, a Petőfi Emlékbizottság és a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közművelődési Intézete fotópályázatot hirdet, amelyen bárki  életkortól és foglalkozástól függetlenül részt vehet, ha a Kárpát – medence területén él vagy dolgozik, illetve tanul. A pályázat témakörei:
Petőfi emlékhelyek, relikviák, emléktárgyak, műalkotások a Kárpát – medencében
A résztvevők két kategóriában indulhatnak: I: ifjúsági, II: felnőtt
Az ifjúsági kategória felső korhatára 18. év.
Minden szerző kategóriánként 5-5 db alkotást adhat be, amelyek tetszőleges arányban lehetnek fekete-fehér (monochrom), vagy színes papírképek. A fotók bármilyen technológiával készülhetnek.

Az alkotások hosszabbik oldala 18 és 40 cm között legyen. A képek 30×40 cm-es paszpartura, vagy hordozó kartonra felerősítve adhatók be, amennyiben azok 30×40 cm-nél kisebbek lennének bármely oldalon. Minden mű (hordozó karton) hátoldalán szerepeljen az alkotó neve, postacíme és a mű címe. Ezen kívül fel kell tüntetni a nevezési lap szerinti sorszámot is. Nevezési lap intézetünktől igényelhető, címünk: Kecskemét, Katona József tér 8. Telefon: 76/481-320. email: hirlevel@bacskultura.koznet.hu. A nevezési lap kitöltése kötelező!

Díjazás: a zsűri javaslata alapján kategóriánkét három alkotást díjazunk.
A beküldött képekből a későbbiekben megállapított időpontban és Bács-Kiskun megyei helyszínen kiállítást rendezünk.

A rendezők felhasználhatják, sokszorosíthatják a kiállításra elfogadott képeket – térítésmentesen – a kiállítás népszerűsítésére a nyomtatott és elektronikus sajtótermékekben, de csak a szerzők nevének feltüntetése esetén. Minden beküldött műalkotást visszakapnak a pályázók. A rendezők azonban nem vállalhatnak felelősséget a postai szállítás során keletkezett esetleges sérülésekért, illetve a jogellenes eltulajdonításból eredő károkért.

Beküldési cím (ahonnan nevezési lap is igényelhető): Bács-Kiskun Megyei Közművelődési Intézet, 6000. Kecskemét, Katona József tér 8. I. emelet 9.
Tájékoztatás nyújt: Petőfi Sándor László, telefon/fax: 76-481-320, email:hirlevel@bacskultura.koznet.hu.
(bacskultura.hu)