palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A kecskeméti Hírös Sport Kft plakátpályázata

A kecskeméti Hírös Sport Kft. Fesztiválirodája plakátpályázatot hirdet a Hírös Hét Fesztivál megrendezésének 75. évfordulója alkalmából. A Hírös Hét Fesztivál 1934 óta Kecskemét legrégibb, a város hagyományait ápoló fesztiválja. A szervezők szándéka szerint népünnepély és idegenforgalmi látványosság: kistérségi települések kiállítása, kézműves vásár, gasztronómiai kiállítók, borváros és pékségverseny a főtéren.
Esténként komoly és könnyűzenei programok, népzenei fellépők, nótaest és táncos rendezvények színesítik a programot. A pályázat célja, hogy a fesztivál megrendezésnek 75. évfordulóján minél eredetibb formában mutathassuk be a rendezvény célját, programjainak sokszínűségét, kecskeméti jelenlétét. A plakát készítése során bármilyen technika megengedett.

A pályázat díjai:
1. helyezett 150.000 Ft pénzjutalom, a nyertes plakát a 2009. évi fesztivál hivatalos plakátjaként jelenik meg a hirdető helyeken és a fesztivál műsorfüzetében.

A 2. és 3. helyezettek plakátjainak bemutatása a fesztivál műsorfüzetében, egyenként 30 ezer forintos díjazás.

A helyezést el nem ért, de a zsűri által arra érdemes plakátok a Hírös Hét Fesztivál ideje alatt a nyertes munkákkal együtt kerülnek bemutatásra egy kiállításkeretein belül.

Pályázati jelentkezés:
A pályázat benyújtásának határideje: 2009. május 31. A pályamunkákat A3 méretű nyomatban és digitális formában kérjük benyújtani. A pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el. Eredményhirdetés és a pályázók értesítése a pályázati határidőt követő 30 napon belül.

Információ:
fesztivaliroda@hiros-sport.hu
Telefon: 76/504-298
A pályamunkák benyújthatók:
Hírös Sport Nonprofit Kft. titkársága – 6000 Kecskemét, Olimpia u. 1/a