palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Csokoládé fotópályázat

A fotópályázat kiírásával a Happy Chocolates Zrt célja, hogy lehetőséget és teret biztosítson olyan fiatal, tehetséges művészek számára, akik az adott téma feldolgozása során művészi megközelítésből mutatják be a csokoládé ezerarcúságát.

 

Pályázati feltételek: A fotópályázaton való részvétel nincs sem életkorhoz, lakóhelyhez kötve kizárólag műfajhoz, témához kötött. Várjuk olyan fiatal tehetségek fotóit, fotósorozatait, melyek témája:

„A Csokoládé. . . ”   (Út a kakaóbabtól a csokoládéig)

A pályázatra mind digitális, mind pedig nyomtatott fotókat elfogadunk.

A beküldés történhet postai úton és elektronikus feltöltés útján is.

Személyenként a megjelölt témában minimum 10 fényképet várunk.

A pályázatra csak olyan képek nevezhetők be, amelyeket a pályázó maga készített.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a pályázat kiírója a beküldött képek között jogosult szelektálni, így a témához, szemléletmódhoz nem illeszkedő képek nem kerülnek beválasztásra a pályamunkák közé.

Díjazás:

A legjobb fotósorozat fődíja: 200 000 Ft.

A fődíj odaítéléséről szakmai grémium alkotta zsűri dönt.

A pályázó elfogadja, hogy a zsűri döntése végleges és nem megfellebbezhető.

A fotópályázat nyertese rendelkezésre bocsátja a díjazott fotókat, amelyek az Úri csokoládégyár ipari parkjának fő épületében állandó dekorációs elemként lesznek láthatóak.

Személyeket is ábrázoló fényképek esetén a pályázó köteles szavatolni, hogy a fényképen megjelentetett személyek a képük, arcuk, illetve környezetük publikálásához kifejezetten hozzájárultak, illetve, hogy a fotók egyébként más személyiségi jogait nem sértik. A beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.


Szerzői jogok:
A pályázó elismeri és szavatolja, hogy az általa feltöltött képek szerzői joga őt illeti, és a feltöltött fotókkal kapcsolatban harmadik személynek semmilyen szerzői jogi, vagy egyéb jogosultsága, illetve igénye nincsen.

Amennyiben a beküldött fotó eredetisége kétséges, a Happy Chocolates Zrt. felhívására a pályázónak bizonyítania kell a fotó eredetiségét. A pályázó elismeri, hogy a Happy Chocolates Zrt – hez beérkezett bármely szerzői jogi igény teljesítéséért helytállni köteles, illetve, hogy a Happy Chocolates Zrt -t mentesíti bármely ilyen kötelezettség teljesítése alól. A beküldött, illetve feltöltött fotók a szerző kizárólagos tulajdonát képezik.

A pályázó hozzájárul, hogy a Happy Chocolates Zrt. a beküldött munkákat oldalain, fotókiállításon és egyéb vizuális eszközökön bemutassa, külön térítés és engedély nélkül.

Adatvédelem: A Happy Chocolates Zrt. a pályázók adatait bizalmasan kezeli, azokat harmadik személynek nem adja ki.

A Szervező nem vállal felelősséget a pályázók téves adatszolgáltatásáért, elveszett regisztrációkért, valamint technikai problémákért.

Letölthető dokumentumok

Palyazati Adatlap

Palyazati felhivas

A regisztrációs adatlap beküldési határideje: 2012. március 14.

A fotók beküldési határideje: 2012. április 3.

Eredményhirdetés: 2012. április 10.

Regisztráció: A regisztráció biztosítja, hogy a pályázat lezárását követően a szervezők a nyertesekkel kapcsolatba tudjanak lépni.  Kérjük ezért a pályázókat, hogy regisztrációs adatlapjukon pontosan adják meg nevüket, elérhetőségeiket.

A pályázati regisztrációt illetve fotókat az alábbi elérhetőségre kérjük eljuttatni:

Happy Chocolates Zrt.
Torma Veronika
Marketing és Kommunikációs Igazgató
1095 Budapest, Ipar u. 5.

veronika.torma@happychocolates.hu