palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Duna MÁSIK arca rajzpályázat

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság „A Duna MÁSIK arca” címmel gyermekrajzpályázatot hirdet az árvízzel érintett megyékben. A dunai árvízzel érintett megyékben élő általános iskolások küldhetik el rajzukat 2013. szeptember 16-ig.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság „A Duna MÁSIK arca” címmel gyermekrajzpályázatot ír ki a dunai árvízzel érintett megyékben élő általános iskolások számára. A gyermekek képeiken keresztül megmutathatják, milyennek látták az árvizet, mit gondoltak a városokon, falvakon átrohanó, emberek biztonságát veszélyeztető Dunáról. A pályázat védnöke Jankovics Marcell Kossuth- és Balázs Béla-díjas művész.

A gyermekek két kategóriában nevezhetnek, az első kategóriában a 6-10 éves, míg a második kategóriában a 11-15 éves gyermekek egyéni alkotásait várja a főigazgatóság. A pályamunkákat A4-es méretben kell beküldeni. Bármilyen technikával készülhetnek a rajzok, kivételt képeznek a számítógépes grafikák. A zsűri értékelése alapján kategóriánként három-három alkotás kaphat díjat.

A pályázatokat 2013. szeptember 16-ig kell beküldeni a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Igazgatási Főosztályának címezve az 1903 Budapest, Pf. 314-es címre.

Minden kép hátoldalára rá kell írni a gyermek nevét, életkorát, lakcímét, az iskolája nevét és címét, valamint a gyermeket elérhető e-mail címet.

Letölthető dokumentumok 

Pályázati kiírás

Eredményt októberben hirdet a főigazgatóság, a díjazottakat külön értesíti.

További információ a BM OKF Igazgatási Főosztályán, a 06-1-469-44-68-as számon kapható.

Forrás: http://www.katasztrofavedelem.hu