palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat környezetvédelmi gyakornoki programra

A Vidékfejlesztési Minisztérium  Környezetügyért Felelős Államtitkársága  gyakornoki programot hirdet  felsőoktatási tanulmányokat folytató  hallgatók  és diplomás pályakezdők számára. A program célja, hogy a résztvevők  első kézből szerezzenek tapasztalatot  az államigazgatás környezetügyi oldalának  működéséről,  és  betekintést nyerjenek a minisztérium és a felügyelete alá tartozó  környezetvédelmi és  természetvédelmi  szervek munkájába.
A program felépítése:
A  program keretében hat  fő részére  nyílik  lehetőség hathetes szakmai gyakorlaton  részt venni a Környezetügyért Felelős Államtitkárságon (1055 Bp., Kossuth Lajos tér 11.).
A gyakorlatra 2013. augusztus 12. és szeptember 20. között kerül sor.
Részvételi feltételek:
  • magyar állampolgárság vagy magyar igazolvány
  • a jelentkező a pályázat leadási határidejéig nem töltötte be a 26. életévét
  • a jelentkező  környezetgazdálkodási,  környezetjogi, környezetvédelmi igazgatási, természetvédelmi mérnöki, mezőgazdasági, agrármérnöki, biomérnöki, környezetmérnöki,  földtudományi, földrajztudományi, környezettudományi, biológia felsőoktatási tanulmányokat folytat, vagy ilyen irányú végzettséggel rendelkezik
A jelentkezés menete:
A jelentkezéshez az alábbi dokumentumok benyújtása szükséges: 
  • fényképes szakmai önéletrajz
  • motivációs levél, amelyben a jelentkező kifejti, hogy miért szeretne a programban részt venni
Támogatás
A  kiválasztott  jelentkezők  a gyakorlat ideje alatt támogatásban részesülnek. A támogatás összege  nettó 29.500  forint,  plusz 8 ezer forintos  Erzsébet utalvány  juttatás.  A gyakorlat ideje alatt a szállásról és az étkezésről a résztvevőknek maguknak kell gondoskodniuk.
A jelentkezés határideje: 2013. augusztus 5. (hétfő)
A jelentkezéseket az alábbi címre várjuk:  
Takács Ádám
titkársági referens
adam.takacs@vm.gov.hu