palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Gyökerek és Szárnyak Alapítvány felhívása közösségi szakemberek számára

A Gyökerek és Szárnyak Alapítvány felhívása a KözösALAPON programmal együttműködő közösségi szakemberek számára. Határidő: 2020. május 18. éjfél

A Gyökerek és Szárnyak Alapítványnál alulról jövő kezdeményezések sikeréért dolgozunk, amelyek víziónk szerint előbb-utóbb „összeérnek”, és mély társadalmi változásokat hoznak. Programjaink támogató jellegűek, közös bennük, hogy a szolidaritást és az együttműködést erősítik, és a helyi környezetet és társadalmat élhetőbbé tevő ügyeket, csoportokat, civil szervezeteket karolnak fel, amelyek az embereket részvételre és felelős cselekvésre sarkallják.

A KözösALAPON programot 2013-ban indítottuk a közösségi alapítványok népszerűsítésére, hazai elterjesztésére. Azóta több körben, többféle megközelítéssel kerestünk kezdeményezőket, akik közösségi alapítvány létrehozására vállalkoznak saját környezetükben. Egy közösségi alapítvány létrehozása években mérhető munka, és a tapasztalataink alapján ezen belül az indulás az egyik legérzékenyebb időszak. Ezért szeretnénk ezt közvetlen szakmai és pénzügyi támogatással megerősíteni az idei évtől fogva. Ennek része, hogy helyi közösségi szakemberek támogassák a csoportokat alakulásuk időszakában.

Olyan közösségi szakembereket keressünk, akik képesek felismerni a szervező embereket helyben, és hozzáértő módon segítik együttműködésüket egy közös, jó ügyért. Részletek és a jelentkezésre szolgáló űrlap a felhívásban található!

Letölthető dokumentum

GYSZA_közösalapon_felhívás_2020

Érdeklődéssel várjuk, kik lesznek a legújabb alkotótársaink és nagyköveteink, kikkel folytathatjuk a közösségi alapítványok hazai fejlesztését! Bardócz Iván, Benedek Gabi, Komáromi Mátyás, Kovács Edit és Scsaurszki Tamás – a KözösALAPON program munkatársai