palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A hajdúszoboszlói strandfürdő csónakázó tó dny-i környezetalakítása tervpályázat

Pályázat a Hajdúszoboszlói Strandfürdő csónakázó tó DNY-i területének környezetrendezésére. A jelenlegi strandfürdő területén belül található tó part menti területének közterületként történő megnyitása és hasznosítása, a természeti környezet értékeinek megőrzésével.

Az ötletpályázat a részletesebb tervezési feladatok tervkoncepciójának megalapozását szolgálja. Cél a József Attila utca és a csónakázó tó közötti terület közösségi célú használatának elősegítése, a turisztikai szolgáltatások körének bővítése, közönségvonzó új élmény és látványelemek létesítése. Cél, hogy a kiíró önkormányzat kapjon a jövőbeni fejlesztéseihez ötleteket, javaslatokat a terület tervezési programjának végleges kialakításához. A megépült két fürdőkapu közötti terület revitalizációja úgy valósulhasson meg, hogy a természeti értékek megtartása mellett új, magas színvonalú tájépítészeti érték jöjjön létre, mely illeszkedik a tágabb környezetének szerkezetéhez és a József Attila utca túloldalán távlatban tervezett (várhatóan szálloda) funkcióihoz.

A pályaművek benyújtásának határideje: 2019.02.25.

A pályázat elektronikus elérése ezen az oldalon.
Regisztrációhoz kattinson ide!

AZ ÖTLETPÁLYÁZATON VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

Az ötletpályázat nyilvános, melyen részt vehet minden természetes és jogi személy, akivel szemben kizáró ok nem áll fenn.
Regisztrációhoz kattinson ide!

A pályaművek díjazása

A pályaművek díjazására és megvételére bruttó 4.500.000 Ft áll rendelkezésre.
A bruttó díj legnagyobb összege: 2.000.000 Ft
A bruttó megvétel legkisebb összege: 300.000 Ft lehet.

Letölthető dokumentumok