palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A HírTV gyermek rajzpályázata magyar népmesék témakörben

hirtvA HírTV gyerekrajz-pályázatot hirdet 6-14 év közötti gyerekek számára „Magyar népmesék” témakörben. Rajzold le kedvenc magyar népmesédet és nyerj a családodnak egy párizsi utat EuroDisneylandbe!

Ismert magyar népmesékhez várunk illusztrációkat. A rajzokon a mesék hőseit, szereplőit, (pl: szegénylegény, királyfi, királylány, sárkány, boszorkány, gonosz mostoha, mesebeli állatok, tündérek, aranyerdő, üveghegy, stb.) a mesék jellegzetes történéseit (pl. harc a sárkánnyal, vándorlás, próbatételek, a királylány kezének elnyerése, stb.) kérjük megjeleníteni.

Beérkezési határidő: 2009. június 30. kedd
Beküldési cím: HírTV Zrt. – Rajzpályázat 1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.

Fődíj: Családi utazás Euro Disneylandbe
Az utazás tartalmazza a pályázó gyermek, valamint szülei vagy gondviselői és testvérei utazását repülővel Párizsba, szállásukat 3 éjszakára, belépőket az egész családnak EuroDisneylandbe.

További nyeremények:

  • Az első három helyezettet behívjuk a Különkiadás című műsorba beszélgetésre.
  • 10 db HírTV ajándékcsomag

Technikák: pályázni a következő technikákkal készült képekkel lehet: ceruza, toll, tus, szén, vízfesték, tempera, olajfesték, zsírkréta és filctoll. Egyéb technikákkal készült képeket nem tudunk technikai okok miatt elfogadni.

Beküldési információk: A4-es méretű rajzlapra készült képeket várunk, nagyobb képeket nem tudunk elfogadni. A rajzlap hátuljára minden esetben írják rá, a gyerek nevét, címét és egy telefonszámot, amin szülője/gondviselője elérhető.

A beküldött rajz mellékleteként csatolni kell egy, a HírTV Zrt. által közzétett, a gyermek törvényes képviselője által aláírt jelentkezési lapot, mely a rajzhoz fűződő szerzői joggal kapcsolatos rendelkezéseket tartalmazza.

(http://www.hirtv.hu)