palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Karcolat Irodalmi és Művészeti Tehetségkutató Egyesület-KIMTE-pályázata az egyesület logójának és arculattervének megalkotására

kimteA Karcolat Irodalmi és Művészeti Tehetségkutató Egyesület nyílt grafikai pályázatot hirdet az Egyesület logójának és arculattervének megalkotására. A pályázaton megkötés nélkül bárki részt vehet.  A pályázat nem jeligés és nem pénzdíjas.

Formai elvárások:
A pályázók két művet készítsenek: az egyik a KIMTE színes logója, amely a honlapokon, reklámkiadványokban és hivatalos iratokon szerepelhet, a másik egy kisebb, stilizált változat, illetve a céges levélpapír fejléce. Egyedi látásmódú és tervezésű műveket várunk. Jól tükrözze az Egyesület törekvéseit és tevékenységét, legyen figyelemfelkeltő és üzenetet közvetítsen.

Technikai elvárások:
A művek szabadon választott stílusban és technikával készíthetőek. A pályázó legfeljebb két-két művet küldhet be elektronikus úton csatolva.

Egy mű tartalmaz egy színes és egy stilizált fekete-fehér változatot.

E-mail: palyazat@karcolat.hu

A pályázó írjon egy nyilatkozatot, amelyben kijelenti, hogy a művek az ő szellemi termékei, és az első díj elnyerése esetén a Kimte a tevékenységéhez felhasználhatja azokat logóként. A nyilatkozatokat postai úton várjuk az Egyesület székhelyére.

Levélcím: 2721 Pilis, Bicskei út 16.

Beküldési határidő: 2010.01.31.


Első díj:
a KIMTE az eredményhirdetés után a győztes logót felhasználja a honlapjain, kiadványaiban, reklámanyagaiban, találkozóin, hivatalos levelein, a győztes mű szerzőjének reklámjait (honlap, egyéb munkák) elhelyezzük a honlapjainkon és nyomtatott anyagainkban.

Második díj: a szerző lehetőséget kap a következő Karcolat antológiában való megjelenésre illusztrációkkal.

Harmadik díj:
könyvjutalom.

A KIMTE honlapja: http://egyesulet.karcolat.hu

Társ honlap: http://karcolat.hu

Forrás: KIMTE