palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

DesignPumpa logópályázat-update

designpumpaOktóberben indítottuk útnak a DesignPumpa logókontesztjét, melynek során a blog arculatát meghatározó, a jövő designpumpáját elénk vetítő logót keressük. A pályázat végső határidejét december 24-ében jelöltük meg. Akkor. Az új határidő január 5-e, hogy az is elkészíthesse a maga verzióját, akit a két ünnep között semmi más, értelmes elfoglaltság nem tesz boldoggá, mint a logóbarkácsolás. LEJÁRT PÁLYÁZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A fődíj továbbra is hat üveg sör, valamint a Frogdesign Shop pazar cekatartója. Nem éppen korrekt, de ösztönző módon hajtás után részletesen is megtekinthetők az eddig beérkezett munkák, aki tud jobbat, küldje, aki nem az kommenteljen!! A pályázatokat ide, vagyis a designpumpa@vipmail.hu címre küldjétek!

A brief maga a blog, vagyis bármi, amit a tervező gondol róla. A beérkező munkákat természetesen a pumpán is megjelenítjük, szavazást szerintem nem rendezünk, mert ez fontos döntés, de a kommentek közé érkező véleményeket figyelembe vesszük. A pályázat leadási határideje tehát 2010. január 5., éjfél. A sörök és a cekatartó mellett egy szupporter link is a győztesé lesz, ami oda mutat, ahova ő szeretné. Ha kihagytam volna bármit, szóljatok!!! Good night, good fight!

Bővebb információ: http://designpumpa.blog.hu/

Forrás: http://designpumpa.blog.hu/