palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Kecskeméti Animációs Filmfesztivál és a VÁKUM Egyesület pályázata animációs filmkészítők számára

szaft pályázatKeressük az ország legjobb független animációs filmkészítőjét. Elő a gigabájtok rejtekéből a legjobban sikerült filmekkel, hogy megmutathassuk azokat a nagyközönségnek illetve a szakma hazai és nemzetközi krémjének!

A Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF) szervező bizottsága és a kecskeméti Városi Kulturális Mozgalom (VÁKUM) Egyesület pályázatot hirdet, nem professzionális animációs filmkészítők számára.

A nemzetközi fesztivál kísérőrendezvényeként idén első alkalommal megrendezendő (Kecskeméti) SZAFT-ra azok jelentkezését várjuk, akik nem rendelkeznek felsőfokú filmkészítői végzettséggel és alkotásaikat nem profi körülmények között készítik, így bármely független alkotó nevezheti bármely animációs technikával készült filmjét.

A nevezett alkotásoknál tartalmi és időbeli korlát nincs, azonban vallási-, nemi- és etnikai megkülönböztetésre, illetve erőszakos cselekedetekre buzdító filmeket a rendezvényen nem vetítünk. A versenybe kerülő filmeket egy 3 tagú szakmai zsűri bírálja el.

Az általuk kiválasztott legjobb 3 film, díjazásban részesül:

1. díj 150 000 Ft
2. díj 100 000 Ft
3. díj   50 000 Ft

Nevezési határidő: 2009 június 14.

A filmedet feltöltheted ftp-n keresztül, vagy  elküldheted dvd-n. Jelszóért és címért jelentkezz be nálunk a szaft@vakum.hu címen!!

A rendezvény a Kecskeméti Animáció Film Fesztivállal egy időben, 2009 június 18-20. között kerül megrendezésre, Kecskeméten!
(www.vakum.hu)