palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Kis Lord Alapítvány a Gyermekekért logópályázata

kislord alapítvány pályázatKb. 15 ével ezelőtt az alapítóra mély hatást gyakorolt Frances Hodgson Burnet angol-amerikai írónő három, egymástól eltérő időben olvasott műve. (A titkos kert, A padlásszoba hercegnője és a Kis Lord) Majd az 1936-os Kis Lord c. fekete-fehér, a regény történetét feldolgozó film láttán nem volt kétséges, hogy a (prevenciós családsegítő) alapítvány létrehozásakor mi legyen a nonprofit szervezet neve. Az eltelt 9 év alatt sokakat megosztott a név és a logó is. A névhez továbbra is hűek maradunk, viszont nagyon szeretnénk, ha alapítványunk az általad elképzelt logó égisze alatt folytatná szolgálatát – legyél Te az alkotónk!

Amennyiben már ismered a regényt vagy filmet, nem lesz nehéz a feladatod. Ha még nem ismered, de rajzod beküldése előtt szívesen megnéznéd egy igazi retro moziban, a (szerintünk) legjobb fekete-fehér, magyarul beszélő, 98 perces, amerikai 1936-os filmváltozatot, megteheted a Budapest, XVII. kerületi Maros Moziban, csak jelezd előre igényed.
Nagy szeretettel várjuk jelentkezéseteket akár osztállyal, akár családdal a főszereplő „Cedric” –Freddie Bartholomew – bájos tini, színészi alakítására.

Pályázati feltételek: A rajzokat elektronikusan kell elküldeni pályázói adatlappal együtt a kislord@freemail.hu e-mail címre, legkésőbb 2016. május 05-én, 24.00 óráig .

  • A pályázaton minden 12-25 év közötti gyermek és fiatal vehet részt, legfeljebb két pályaművel
  • A pályaműveknek tükrözniük kell a név és az alapítvány mondanivalóját  és szellemiségét
  • Nem előírás a vektorgrafikus forma (EPS, PDF), de aki meg tudja oldani, örömmel vesszük

(Az adatlapon szereplő adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, azokat bizalmasan kezeljük.)

A pályázói adatlap letölthető a http://www.kislord.hu oldalról, vagy kérheted e-mailben is.

Ezt követően a beérkezett pályaművek közül a zsűri fogja kiválasztani a nyertes logót.

A zsűri tagjai:

  • Bitó Ildikó/képzőművész-alapító
  • Kádár Katalain/festő és grafikusművész
  • Szurcsik József/festő és grafikusművész
  • Kothencz János/ÁGOTA® alapítvány-alapító

Az eredményről minden pályázót értesítünk. Eredményhirdetés, díjátadás a nemzetközi gyermeknapon, 2016. 05. 29-én Budapesten.

Az első helyezett pályamű a projekt során létrejövő összes dokumentációban meg fog jelenni. A nyilvános felhasználáson kívül az első helyezettet pénzbeli díjazásban is részesítjük, ill. gyermeknap alkalmából senki nem távozhat meglepetés-ajándék nélkül.