palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

„Álomtábor” – V. MINYATA gyermekrajzpályázat

minyata pályázatA MINYATA Egyesület rajzpályázatot hirdet 8-12 éves korú gyermekek számára. Idén a téma: „Álomtábor”.

A képeken a gyerekek egy nyári táborral kapcsolatban engedhetik el fantáziájukat, megmutathatják, hogy gyerekszemmel milyen lenne egy ideális tábor, ahol szívesen nyaralnának. A rajzoknak/festményeknek adjatok címet. A pályaműveknek a következő kérdésekre kell választ adniuk: „Hogy képzeled el azt a tábort, ahol jól éreznéd magad? Mi kell ahhoz, hogy a gyerekek jól érezzék magukat egy nyári táborban?”

A nevezés ingyenes.

Díjak:

  • A pályázat három győztese térítésmentesen részt vehet az Egyesület nyári táborában (2016. július 23-30. között Káptalanfüreden).
  • Kettőt az Egyesület Rajzpályázat Bizottsága két külön kategóriában (8-10 és 10-12 korig), egyet a Facebook közönsége szavaz meg korosztálytól függetlenül.
  • A II. helyezettek egy társasjátékot és egy könyvet, illetve a III. helyezettek egy könyvet nyernek.

(Az Egyesület a táborba utazás költségét nem téríti meg, arról a szülőknek kell gondoskodnia. Viszont a táborba külön busszal indulunk 2016. júl. 23-án Budapestről. Részletek később a tábori tájékoztatóban.)

A képek és festmények A4-es méretű papírra készülhetnek. A nyertesekkel való kapcsolatfelvétel miatt, és hogy a nyereményüket megkaphassák, a művek hátsó oldalán nyomtatott betűkkel, olvashatóan, fel kell tüntetni:

  • a pályázó teljes nevét, születési idejét, lakcímét, elérhetőségét (a pályázó és/vagy a szülő/nevelő telefonszámát és email címét), valamint a kép címét.

A pályamunkák elkészítéséhez bármilyen anyag felhasználható (ceruza, toll, tus, zsírkréta, vízfesték stb.), de az eredeti példányt szükséges beküldeni.
Témába nem illő, elektronikus formában leadott vagy A4-es mérettől eltérő alkotásokat nem tudjuk elfogadni és értékelni.

A pályamunkák leadási határideje 2016. április 29., a leadott pályamunkák más pályázatra nem nyújthatók be.

Az alkotásokat a következő címre küldjék:
MINYATA Egyesület
1380 Budapest, Pf. 1202/73

A művek értékelése az Egyesület Rajzpályázat Bizottságának tagjai által történik 2016. május 8-án, így kiderülnek az I., II., és III. helyezettek (a két korkategória: 8-10 és 10-12 éves korig; értékelni csak ilyen idős gyerekek képeit tudjuk). Továbbá a legjobb nevezett alkotások 2016. május 11-től az Egyesület Facebook oldalán kiállításra kerülnek, ahol szavazásra bocsátjuk őket 2016. május 29-ig. A legtöbb like-ot elérő közönségdíjas pályázat alkotója szintén térítésmentesen vehet részt az Egyesület nyári táborában, illetve a II. helyezett 1db társasjátékot, 1db könyvet, a III. helyezet 1db könyvet nyer. Minden 150 like feletti kép tulajdonosa ajándékcsomagot kap.

A nyerteseket telefonon vagy email-ben értesítjük.

Tavalyi pályaművek a „Kedvenc mesehősöm” pályázaton: Rajzpályázat 2015.

További információ:

Dalosné Tóth Zsuzsanna, email: tzs@minyata.hu, telefon: 0620/663-0508 vagy
Dalos László, email: dalos.laszlo@minyata.hu, telefon: 0620/663-0005

www.minyata.hu