palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Legjobb Európai Gyermekbarát Tartalom díj! Nevezz a BestContentAward.eu-n, és nyerj egy Google tartalomfejlesztés tanfolyamot!

A Legjobb Európai Gyermekbarát Tartalom díjért indított verseny utolsó hónapjába lépett. A verseny célja, hogy arra ösztönözze a gyerekeket és fiatalokat, hogy olyan netes tartalmakat készítsenek gyerekek számára, amelyek a tanulásnak, a játéknak, a felfedezésnek, az alkotásnak adnak teret.

 

A zsűri által kiválasztott legjobb fiatal alkotók részt vehetnek a Google és az Interactive Software Federation of Europe vezető technikai szakértőinek néhány órás Google Hangouts tanfolyamán. Ez nagyszerű lehetőség a kezdő fiatal tartalomszolgáltatóknak arra, hogy szakemberekkel ismerkedjenek meg,  akiktől tanulhatnak és választ kaphatnak a kérdéseikre, hogy ezáltal  még többet tehessenek a gyermekbarát internetért.

Eddig már 29 országból több mint 300 európai tartalomszolgáltató pályázott a versenyre. A nevezések a www.bestcontentaward.eu weboldal ’galéria’ menüpontjában tekinthetők meg. A versenyre bármilyen típusú online tartalommal, például weboldalakkal, blogokkal, játékokkal, alkalmazásokkal, oktatási tartalmakkal, videókkal vagy egyéb multimédiás tartalmakkal lehet nevezni, amennyiben azok gyermekek vagy fiatalok számára készültek. Újonnan létrehozott és már létező tartalmakkal is lehet nevezni. Az egyes országok győztesei továbbjutnak az európai döntőbe, amelynek nyertesei Brüsszelben a Safer Internet Day rendezvényen, 2014. február 11-én vehetik át a díjat.

Légy kreatív és pozitív!  A legjobbat a gyerekeknek – a neten is!

Nevezési határidő: 2013. október 31.

Bővebben a pályázatról:  http://palyazatok.org/legjobb-europai-gyermekbarat-tartalom-dij/

További információ: www.bestcontentaward.eu