palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A legjobb póker oldalak, ahol magyar játékosként valódi pénzt nyerhetsz

A póker egy izgalmas és nehéz játék, ami nem csak szerencsét, de némi ügyességet és tudást is igényel. Játékosként akár kezdő, akár profi vagy, nagyon fontos tudnod, hogy milyen pókeroldalakat érdemes meglátogatnod, ha rendszeres bajnokságokban, alkalmi játszmákban szeretnél részt venni, és ha szeretnél némi bónuszt is bezsebelni, ha már itt vagy. A következőkben azt nézzük, hogy melyik az a három, magyar nyelven is elérhető póker terem, ahol a legtöbbet hozhatod ki a pénzedből és a játékodból!

Hogyan lehet meghatározni, hogy melyik póker oldal a legjobb?

Ez egy igen jó kérdés, amire egyértelmű, rövid válasz nincs. Ha úgy nézzük, egy pókerterem minősége nem csak attól függ – ellentétben azzal, amit online látunk – hogy milyen bónuszokat kínál, hanem attól is, hogy milyen szoftvert használ vagy éppen milyen az ügyfélszolgálata. Ahogy láthatod majd a poker oldalak többsége jól felépített és minőségi szoftverrel működik és az ügyfélszolgálatuk is kiváló. A következő szempontokat mindig vedd figyelembe, ha a legjobb pókeroldalt keresed:

  • Biztonság és titkosítás: az adataid, a tranzakcióidnak biztonságban kell lenni, az SSL minimum, de más védelmi protokollok is jók, ha vannak.
  • Nyelv: magyarul értünk, így jó, ha a választott oldal alapvetően magyarul is elérhető.
  • Weboldal és alkalmazás: ma már nem kell minden pókerterem kliensét letölteni, böngészőben is kiváló élményben lehet részed. Telefonon pedig az alkalmazás letöltése mindig jó ötlet.
  • Bónuszok: nem mellékes persze az sem, hogy milyen extrákra számíthatsz, ha online szeretnél pókerezni, és hogy milyen fizetési módszerekkel tudod az egyenleged feltölteni.

A három legjobb póker oldal Magyarországon

A következő három nemzetközi pókerterem tárt karokkal várj a magyar játékosokat is, és közös bennük, hogy lehetőséget adnak a forintban történő befizetésre és kifizetésre is. Mivel nincs magyar, nemzeti pókerterem, így nem is nagyon van alternatíva a tekintetben, hogy a hazait vagy a nemzetközit válaszd-e. Számos olyan jó tulajdonságuk van, ami több ponton is megegyezik, ilyen a már említett forintban történő fizetési mód, vagy éppen a magyar nyelven való elérés.

BET365 póker

Az online szerencsejátékosoknak ismerős lehet a név, hiszen a Bet365 elsősorban sportfogadási oldalként üzemel, de emellett van már pókertermük is. Ami nem is rossz dolog, hiszen így akár egy helyen játszhatsz le egy izgalmas pókermérkőzést és fogadhatsz kedvenc sportjaidra. Mindezt megteheted egy felhasználói fiókkal is, tehát nem kell még egy regisztrációval bajlódnod. A Bet365 pókerterme nem kínál ingyenes játékot, csak készpénzes (tehát úgynevezett valódi pénzes) asztalokat találsz, ahol különböző képességű játékosokkal ülhetsz le. A legtöbb nyitott asztal a Hold’em-jellegű játékokat kínálja, de ha különlegességekre vágysz, akkor a Six Plus Hold’em, vagy a pörgős gyors pókert is játszhatod. Az sem meglepő, hogy rendszeresen vannak különböző versenyek és tornák is, ahol többszázezres és milliós nagyságrendű nyeremények szerezhetők meg.

Unibet póker

Talán az Unibet az egyik legnépszerűbb nemzetközi sportfogadási oldal itthon, és mióta elkészült a saját pókerszoftverük is még inkább felfelé ível az oldal karrierje. Itt is lehetőséged van ugyanazt a fiókot használni, és a póker mellett sportfogadás és kaszinó is elérhető. A pókerteremben számos szabad asztal közül választhatsz. Játéktípusok tekintetében itt is a Hold’em hódít, de vannak Ohama (négy lapos, nagyjából a Hold’emmel megegyező játék) asztalok is. Ahogy azt várnád, a hagyományos, beülős játékok mellett vannak versenyek is, ahol a többi hasonló oldalhoz illő módon magas nyereményekkel kecsegtetnek, igaz, a buy-in árát csak igazán ügyes játékkal tudod visszaszerezni, de ez mindenhol így van.

PartyPoker

Idehaza kevésbé ismert a Martingale Europe legfőbb terméke, a PartyPoker, ami teljeskörű pókeremmel várja a játékosokat. Képességtől függetlenül mindenki talál kedvére való asztalt, a kezdő csakúgy, mint a profi. Mivel itt is a készpénzes játék dominál, gyakorolni megint csak máshol tudsz. A játékok talán itt a legváltozatosabbak, mivel a Hold’em és az Ohama mellett a Stud játékok különböző változatai is elérhetők.

Valami hiányzik?

Igen, mivel szándékosan nem említettük a bónuszokat egyik oldalnál sem. Játékosként elsősorban csak te tudod azt eldönteni, hogy milyen bónusz tartasz kedvezőnek. Az igaz, hogy mindegyik oldal kínál valamit, új és meglévő játékosoknak egyaránt, de ezekről jobb, ha te magad tájékozódsz. Mindig vedd figyelembe a felhasználásra vonatkozó feltételeket is. Ha kiváló pókeroldalt keresel, a fent háromban nem fogsz csalódni, és ki tudja, lehet, hogy még sztárokkal is összefutsz!

(X)