palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Milyen kriptót érdemes most vásárolni: 4 a legjobb coin vásárlásra (X)

bitcoin

A kriptovaluták és más eszközök 2022-ben összeomlottak a kamatlábakkal kapcsolatos aggodalmak miatt. A Federal Reserve 300 bázisponttal emelte a kamatlábakat, és valószínűsíthető, hogy a következő hónapokban folytatja a kamatemelést.

A kriptovaluták és más eszközök 2022-ben összeomlottak a kamatlábakkal kapcsolatos aggodalmak miatt. A Federal Reserve 300 bázisponttal emelte a kamatlábakat, és valószínűsíthető, hogy a következő hónapokban folytatja a kamatemelést. Az elemzők mégis úgy vélik, hogy egyes coinok az elkövetkező években vissza fognak ugrani. Íme néhány a legjobb kriptovaluták közül, amelyeket most érdemes vásárolni.

(Nézze meg a címet https://tradingplatforms.com/hu/.)

Bitcoin

A Bitcoin egy olyan kriptopénz, amely az elosztott főkönyvi technológiát (DLT) használja. Ez egy olyan érme, amely segít az embereknek anonim módon pénzt mozgatni. Az évek során a legtöbb tulajdonos befektetési céllal vásárolja. A Bitcoin árfolyama az elmúlt hónapokban erős csökkenő tendenciát mutatott. Ez a csökkenés leginkább a szárnyaló infláció, a kamatlábak és a résztvevők alacsony kereslete miatt következett be.

A Bitcoin még mindig egy jó kriptopénz, amit most érdemes megvenni, több okból is. Először is, a BTC-nek már régóta vannak nagyobb esései. Például 2018-ban a majdnem 20 000 dolláros csúcsról 2020-ra körülbelül 4000 dollárra esett vissza. Ezután 2021-ben majdnem 70 000 dollárig emelkedett.

Másodszor, a BTC szoros korrelációt mutat az olyan amerikai részvényindexekkel, mint a Dow Jones és a Nasdaq 100. Valóban, ezek az indexek idén is mind erőteljesen csökkentek. Történelmileg a részvények hajlamosak visszaemelkedni, miután egy nagyobb esésen mennek keresztül. Ezért, ha a részvények visszapattannak, valószínű, hogy a BTC is visszapattan. Harmadszor, a világ legnagyobb kriptopénzeként a BTC iránt az intézményi befektetők érdeklődnek.

Dogecoin

A Dogecoin egy proof-of-work kriptopénz, amelyet 2014-ben hoztak létre. Sokáig nagyrészt ismeretlen volt, egészen addig, amíg Elon Musk 2021-ben el nem kezdte népszerűsíteni. Ezt követően az ismeretlenségből a világ egyik legnagyobb kriptovalutájává lépett elő. A kriptopénzek egy új típusának, a mémérméknek is úttörője volt.

A Dogecoin árfolyama az elmúlt hónapokban meredeken zuhant, így piaci kapitalizációja meghaladta a 7,8 milliárd dollárt. Mégis jó befektetésnek számít a körülötte lévő erős közösség miatt. Becslések szerint jelenleg több mint 40 millió Dogecoin-tulajdonos van világszerte. Mint ilyen, még mindig van valódi hasznossága az coinak, ami segíthet a fellendülésében.

Solana

A Solana egy vezető blokkláncprojekt, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy decentralizált alkalmazásokat (dApps) építsenek minden iparágban. Ez az Ethereum egyik legnagyobb riválisa. A többi Ethereum-gyilkossal ellentétben a Solana segítségével olyan alkalmazásokat építettek, amelyeknek valódi hasznosságuk van. Az ökoszisztémájának néhány vezető alkalmazása a StepN, a Solend, az Audius és a Brave.

A Solana árfolyama idén meredeken esett az ökoszisztémájában tapasztalható kihívások miatt. Például az ökoszisztémájában lezárt teljes érték (TVL) több mint 15 milliárd dollárról körülbelül 1 milliárd dollárra zuhant. Hasonlóképpen, a rendszeres kiesések elriasztották az embereket attól, hogy a coinra váltsanak. Mégis, a Solana az egyik legjobb Ethereum rivális, amit ma érdemes megvenni.

Sweat Economy

A fitneszipar az egyik legnagyobb a világon. A Sweatcoin a blokklánc-ipar segítségével bomlasztja az iparágat. A Sweatcoin lehetővé teszi, hogy az emberek edzenek és pénzt keressenek ezzel. Szeptemberben a fejlesztők elindították a Sweat Economy kriptót, hogy lehetővé tegyék a felhasználók számára, hogy készpénzre váltsák a tulajdonukat.

A SWEAT az indulás után keményen összeomlott, ahogy az széles körben várható volt. Ez a zuhanás azért következett be, mert a meglévő SWEAT-tulajdonosok kiváltották a készpénzt. Mégis, hosszú távon valószínű, hogy az érme vissza fog pattanni, ahogy a fejlesztők új funkciókat indítanak el.
(X)