palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Solana Árfolyam: Mikor érkezik el a tökéletes pillanat a SOL vásárlásra?

Solana Árfolyam

A Solana kereskedéssel való profitszerzést nem övezi különösebb rejtély. Az utasítások egyszerűek:

  • Vásárolj érméket, amikor a Solana ára alacsony
  • Add el az érméket, amikor az ár magas

Ha figyelmesen követed ezeket az utasításokat, akkor minden bizonnyal némi pluszpénzhez juthatsz. Ez a profit.

Természetesen a profitszerzés nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik — különösen a kriptovaluták gyorsan változó világában. A piaci volatilitás gyakrabban küldi fel és le a SOL árfolyamát, mint egy lift — figyelmeztetés és nyilvánvaló ok nélkül. Ha Solana-t vásárolsz, akkor a múlt héten befektetett 100 euród ma érhet akár 200 eurót — vagy éppenséggel csak 50 eurót.

Ez az egyik oka annak, hogy olyan nehéz profitot szerezni daytrade keretében, ahol a befektetők a gyorsan változó Solana árfolyam csúcspontjainak és hullámvölgyeinek előrejelzésével és a tranzakciók megfelelő időzítésével keresnek pénzt. Ezeket a csúcsokat és hullámvölgyeket szinte lehetetlen megjósolni, mivel a SOL értéke a piaci dinamikától, a nemzetközi szabályozás változásaival kapcsolatos spekulációktól, a milliárdosok és a szórakoztatóipar szereplőinek tweetjeitől és sok más tényezőtől függően emelkedik és csökken. A piac időzítése mindezen hatások közepette rendkívül nehéz. Ezért van az, hogy szinte mindenki aki daytrade-el próbálkozik, pénzt veszít.

Mitől különleges a Solana

A 2017-ben elindított Solana (SOL) már a kezdetektől fogva úgy lett kialakítva, hogy a decentralizált pénzügyi (DeFi) alkalmazások és más decentralizált alkalmazások (dAppok) nagy teljesítményű alapjául szolgáljon.

A Solana leginkább úgy írható le, mint egy bővíthető infrastruktúra, amely a skálázható blokklánc-alapú dAppok építését szolgálja. Az architektúra cenzúraálló, gyors és biztonságos, és úgy tervezték, hogy egyszerű legyen a globális adoptációja.

Ahhoz, hogy a blokkláncon követni lehessen a pontos időt, a Solana egy innovatív eljárást alkalmaz, amelyet Proof of History néven ismerünk. A PoH nem egy konszenzusmechanizmus, de fontos szerepet játszik a Solana Proof of Stake konszenzusmechanizmusában.

A PoH és a Solana egyéb kulcsfontosságú innovációinak eredménye egy olyan hálózat, amely rendkívül jól skálázható — ami azt illeti, a Solana 50 000 tranzakciós maximális másodpercenkénti átviteli sebességgel büszkélkedhet.

A Solana-ra való építés további előnyei közé tartozik az auditált, vállalati szintű biztonság, valamint a rugalmasság, mely lehetővé teszi, hogy olyan népszerű nyelveken kódolhassunk, mint a C, a C++ és a Rust.

A Solana natív érméje, a SOL támogatja a Solana blokkláncon végbemenő tranzakciókat, és csábító célpontként szolgál a befektetők számára.

Az Ethereumhoz hasonlóan a Solana blokklánc is támogatja az okosszerződéseket. A konszenzusmechanizmusa azonban sokkal gyorsabb. Mivel a konszenzusa ennyire gyors, a Solana nem találta szükségesnek, hogy az alkalmazások teljesítményét shardinggal és más Layer 2 (2. réteg) skálázhatósági megoldásokkal támogassa. A fő lánc egyetlen állapotot tart fenn világszerte, ezáltal egyszerűsítve a fejlesztést és biztonságosabbá téve a blokkláncot az alkalmazások és a felhasználók számára.

A Solana blokklánc hatékonysága a tranzakciókat is nagyon olcsóvá teszi. Amikor az Ethereum gázdíja több száz vagy akár több ezer euróra is rúghat, a Solana tranzakciós díja mindössze 0,00024 EUR tranzakciónként.

Ezen okok miatt a Solana a blokklánc-alapú alkalmazások platformjaként az Ethereum riválisává vált. A Solana különösen erős a decentralizált pénzügy, vagyis a DeFi területén.

Ez viszont vonzóvá tette a Solana-t a befektetők számára, különösen azok számára, akik úgy vélik, hogy a blokklánc technológia kulcsfontosságú technikai szerepet fog játszani a Web3 ökoszisztémában.

Befektetés Solana-ba

Az iparági megfigyelők úgy vélik, hogy a Solana hosszú távon fényes jövő előtt áll. Addig is a Solana árfolyama rövid távon drámaian emelkedik és csökken. Ez a piaci volatilitás trükkössé teszi a Solana-val való daytarde-et. Ez azonban egy általános, hosszú távon emelkedő tendencia összefüggésében történik.

Bizonyos értelemben a Solana megvásárlása a gyors, biztonságos, világméretű fintech jövőjébe való befektetésnek tekinthető.

Tanuljunk a múltból

Mi lett volna, ha egy hónappal vagy egy héttel ezelőtt vásároltál volna Solana-t? Ha egy hónappal ezelőtt 100 EUR értékben vásároltál volna SOL-t, akkor most mennyit érne a befektetésed?

Nincs szükség találgatásokra. A Kriptomat „Mi lenne akkor, ha” kalkulátora éjjel-nappal frissülő áradatok alapján pontos válaszokat ad ezekre a kérdésekre. A kalkulátor a tényleges múltbeli adatok alapján pontosan meg tudja mondani, hogy a 100 eurós befektetésed ma mennyit érne.

Ami azt illeti, a kalkulátor a Kriptomat platformon kapható több mint 350 kriptovaluta bármelyikére képes eredményeket megjeleníteni.

A kalkulátor azt mutatja, hogy a rövid távú volatilitás ellenére a kripto a hosszú távú befektetők számára szemet gyönyörködtető hozamokat biztosított.

Az egyik jó módszere a hosszú távon emelkedő tendenciák kihasználjuk a Kriptomat ismétlődő vásárlási funkciójának igénybevétele, amely lehetővé teszi, hogy heti, kétheti vagy havi rendszeres vásárlások ütemezését állítsuk be. Napi egy bögre Starbucks kávé áráért cserébe lassan, de folyamatosan építheted a kriptoportfóliódat olyan hosszú távú célok támogatására, mint a nyugdíjba vonulás, az ingatlanvásárlás vagy egy drága egyetemi oktatás kifizetése.

A lényeg

A világ tele van elszegényedett daytrade-erekkel, akik tanúsíthatják, hogy a kriptopiacon a magas és alacsony árak megjósolása egyáltalán nem könnyű. A Solana árfolyamát befolyásoló tényezőkből túl sok van és túl homályosak ahhoz, hogy nyomon lehessen követni őket.

Ez a volatilitás megnehezítette a daytrade-erek életét, de a Solana hosszú távú árfolyamtrendjét tekintve csekély a hatása. Semmi sem biztos a kripto befektetések világában, de számos boldog Solana tulajdonos járt sikerrel azzal, hogy a kriptovaluták birtoklására hosszú távú befektetésként tekintett.

A Kriptomatról

A 2018-ban alapított Kriptomat Európa legegyszerűbb platformjának bevezetésével forradalmasította a kriptovaluták világát. A Kriptomat annyira egyszerűvé teszi a digitális pénzügyeket, hogy bárki bárhol hozzáférhet ahhoz a szabadsághoz, méltányossághoz és beteljesüléshez, amit a kripto képvisel. Ügyfelek százezrei bíznak meg a Kriptomatban Európa-szerte és a világ 120 országában, kriptovaluták vásárására, eladására, átváltására, szerzésére, megosztására és az azokba való befektetésre használva platformunkat.

(X)