palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A legkreatívabb karácsonyfa kerestetik!

A Kreatív Online első alkalommal hirdeti  meg a reklám- és kommunikációs szakma nagy karácsonyfaversenyét. Nem csak a legkreatívabb, hanem a legzöldebb fát is keresik.

Kik vehetnek részt a versenyen?  Pr- és reklámügynökségek, médiacégek és -ügynökségek, kutatócégek, ügyféloldali kommunikációs és marketingosztályok nevezhetnek, hogy megszerezzék ezt az előkelő címet.

Mivel lehet nevezni? Bármivel, ami karácsonyfaként funkcionál az irodátokban. Nem kell még csak fából sem lennie, sőt. Lehet sörösdobozból, vagy akár gumiabroncsból is, ha tényleg az a céges karácsonyfátok.

Hogyan lehet nevezni? 3-5 darab fotót és esetleg egy rövid leírást kell beküldeni karácsonyfáról. Többet semmiképp sem. A leírás is maximum ezer leütés legyen.

A beküldés határideje: 2016. december 15. azaz csütörtök 13:00.

Hová? hirek@kreativ.hu

FIGYELEM: a tárgyban mindenképp szerepeljen, hogy karácsonyfa, így, önálló szóként, a kereshetőség végett!

Mi történik ezután? A beérkezett karácsonyfákat megmutatjuk az olvasóinknak, akik szavazhatnak róla, hogy melyik tetszik nekik a legjobban. Ezzel párhuzamosan a Kreatív szerkesztősége is kiválasztja a saját kedvencét, így két azonos értékű fődíj lesz, egyet a közönségszavazás nyertese, a másikat a Kreatív csapatának, mint szakmai zsűrinek a kedvence kapja majd. Lesz ezen kívül egy különdíj is, amely a legzöldebb, azaz természetbarátabb karácsonyfának jár. (Értsd: amihez nem kellett kivágni a fát. Ehhez lehet, hogy külsős zsűrit is bevonunk majd az értékelésbe.)

Na jó, de mit nyerek én ezzel?  Természetesen a hatalmas szakmai dicsőséget. Annál a cégnél, ügynökségnél, ahol a saját maguknak szóló, hétköznapi kreativitás is ilyen magas szintet ér el, nagy baj nem lehet a szakmai teljesítménnyel sem. De azért kapnak mást is. A két fődíjas egy-egy egyéves print Kreatív előfizetést nyer. A legzöldebb karácsonyfa gazdája értelemszerűen nem is fogadna el tőlünk semmit, ami papírból van, ezért ők egy Kreatív online előfizetéssel gazdagodnak.

Forrás: A legkreatívabb karácsonyfa kerestetik!