palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Magyar Bhutáni Baráti Társaság fotópályázata

A Magyar Bhutáni Baráti Társaság fotópályázatot hirdet az első Bhutáni Filmfesztivál társrendezvényeként, melyet a Művész Moziban kívánunk megrendezni 2013. április 30-án. A pályázat célja, hogy bemutassuk, hogyan látjuk mi magyarok a Bhutáni Királyságot. A fotópályázatra minden érdeklődő, műkedvelő és professzionális fotós saját készítésű, Bhutánban készült fényképével nevezhet, egy fő maximum öt darabot küldhet be.

A fotókat .jpg formátumban, minimum 300 dpi felbontásban várjuk a gyorffyevi@gmail.com címre.

A fényképeket egy a Társaság vezetőiből álló, nem szakmai zsűri fogja elbírálni, a legjobb fényképek pedig nem csak a Baráti Kör facebook oldalára és a filmfesztivál honlapjára kerülhetnek fel, de terveink szerint a fesztivál ideje alatt lehetőség lesz 10-15 kép kiállítására is.

A beérkező képekkel kapcsolatos minden létező jog a beküldő alkotókat illeti meg és bármilyen nyilvános megjelentetésük előtt a Társaság előzetesen megkéri az engedélyüket illetve egyeztet a képeket kísérő szövegek tartalmát illetően.

Célunk egyszerűen az, hogy a Bhutánt legérdekesebben bemutató képek eljussanak a nagyközönséghez. Az alkotóknak a nyilvánosságon felül semmilyen tiszteletdíjat vagy egyéb pénzbeli támogatást sajnos nem áll módunkban nyújtani.

A digitális képek beérkezésének határideje 2013. március 31.

Forrás: http://fenykepezogep.org/http://www.bhutan.info.hu